Bursa/Uluabat gölü

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında bilgi201 tarafından paylaşıldı.

1. TheCloUd_Bursa16

TheCloUd_Bursa16 Özkan küçüK

Favori Kamış:
    Remixon KING 50
    En İyi Avı:
    Turna 8 kg, 8 kg SazaN
    Okan bilmiyorum valla :D geçen yıla kadar jandarma geziyodu balıkçılığa izin vermiyodu ama bakalım araştırcam

2. TheCloUd_Bursa16

Favori Kamış:
    Remixon KING 50
    En İyi Avı:
    Turna 8 kg, 8 kg SazaN
    aynen Hurşit abi :) bizim için herşeyden önce dostluklar ve sohbetler balık bahane :)

3. odiii

odiii onur

Favori Kamış:
    DAIWA VERTICE VTY100-30A 300 cm
    Favori Makine:
    REMİXoN
    Herkese selam olsun uluabat'da bu hafta içi şu meşhur turnalara kaşık atmak hevesindeyim kısmetse ilk olcak.Çamur, bataklık girilmiyor diye duyumlar aldım aslı nedir bilgi verebilecek varsa sevinirim.
    Birde kayık kiralayıp açılmak istiyorum , mudanyadada açılmıştım ama uluabatta nerde kimden kiralanır bilmiyorum. Bilgisi olan varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

4. bilgi201

bilgi201 muhsin

Favori Kamış:
    kamışa gerek yok
    Favori Makine:
    makinayada gerek yok
    En İyi Avı:
    Turna 13kg
    profesyonellik

ben bu siteyi babamı temsil etmek için katıldık tek amacım bilgi vermekti ama burda çok bilmişler var profesyonelim dedim olay oldu birisi çıktı kapak olsun dedi diğeri başka bişi dedi

açıklama bekleyenler var açıklıyorum o zaman

dedem 23 yaşında uluabat gölünde balıkçılığa başlamış ve yaklaşık 50 li yaşlara kadar devam etmiş babam 17 yaşında dedemin yanında başlamış babamın profesyonel balıkçılık belgeleri var gölyazı beldesi ve jandarmadan alınmış ve yıllık 300 tl civarı gölü kullanma ücreti ödüyor bende onun yanında küçük yaşlardan beri yetişiyorum babam bu işi para kazanmak amaclı yapıyor.
    hergün yaklaşık 50-60 kilo israil sazanı ve mevsimine görede günde 3-4 kilo sazan turna veya kefal balığı çıkarıyor profesyonellik bu değilse nedir.1 tane turna tutçamdam diye kilometrelerce gezmeye devam edin siz amatör ruhlular

5. alidemır

alidemır ali demir

Favori Kamış:
    Daiwa-ultra-marine-carbon sx 940 D-A-M Yukon Composite 150
    Favori Makine:
    Daiwa Bg 30
    En İyi Avı:
    sazan 7,5 kg
    sitenize yeni katıldık

6. alidemır

alidemır ali demir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa Bg 30
    En İyi Avı:
    sazan 7,5 kg
    bursa ve çevresinde balık tutulabilecek baraj ve göller hakkında bilgilendirirseniz sevinirim ....

7. alidemır

alidemır ali demir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa Bg 30
    En İyi Avı:
    sazan 7,5 kg
    erkan yıyenim golbasında sezon açıldımı :D

8. ufuk911

ufuk911 Ufuk

merhaba arkadaşlar, uluabat da son durum nedir bilen var mı. çok sayıda israil sazanı çıkıyormuş galiba duyduğuma göre. bilgisi olan varsa paylaşabilirse iyi olur

9. TheCloUd_Bursa16

Favori Kamış:
    Remixon KING 50
    En İyi Avı:
    Turna 8 kg, 8 kg SazaN
    tamam kardeşim o zaman ! bizde 1000-2000 metre ağ alalım bi tekne yaptıralım böyle büyük bişey açılalım uluabata asılalım trole gelsin tonlarca sazan turna yayın ! haa avlanmak için 300 mü vermek gerekiyo?:confused: 3000 verelim kardeşim bizde parasıyla değilmi ağa takılan balığı leğene varillere atarız kim ne derki ? parasıyla değil mi ? sonra ahhh be adama bak ne profesyonel desinler! kıyıda böyle olta atan insanlarda neden balık vurmuyor desin! bide yerli halk gelsin yok orda ağ var yok burda ağımız var olta atmayın ağları parçalıyonuz desin !:mad: başlarım sizin ağanıza da sakanıza da devlet bana burada avlanma hakkı veriyosa paşalar gibi oltamı atarım bişey dyemezsin haa bu sözler sana değil yanlış anlama böyle yapanlara.yani çok haberi geldi havyar zamanı gölden çok ağ, saka çıkardılar.senide tebrik ederim bu arada bravo profesyonel olmuşsun ne güzel biz de böyle oltamızı atıyoruz işte maksat eğlence olsun ama böyle olmak amatör olmak güzel ;)

ha bide unutmadan ''1 tane turna tutçam diye kilometrelerce gezmeye devam edin siz amatör ruhlular'' diye bi sözün var inan çok komiksin bu lafına çok güldüm :) sanane kardeşim adamın kendi parası zevki değil mi ? ister abanta gider ister vana gider isterse isveçe gider ona laf yapamazsın ;) saygılar