hayır yayın değil yayını iyi bilirim haberlerde falan görmedinizmi keban barajında yakalanan 98 kg lık turnayı o bölgede turna deniyor fotoları bulabilirsem ekleyeceğim. göletlerde tuttuğumuz 1-2 kg lık turnalardan biraz farklı ....
evet iyi olur bende hafta sonu gitmeyi düşünüyorum (alkolsüz tercih sebebi katılıyorum) nasıl yapalım peki bende araba yok ama arkadaşım gelecek olursa arabayla gelebilirim...mangal falan güzel ama ben 4 defa gittim mudanyaya daha nasip olmadı tabii denizde yeniyim onun etkisi
Narlı taraflarına gideriz yada Trilye'de olur. Hem müsait yerler oluyor hemde daha sakin. Mudanya zaten bu sene kimseye tat vermedi. Hava çokta kötü olmasın cumadan duruma göre özelden tekrar haberleşir karar veririz. Bende araba var sorun olmaz zaten arkadaşında gelirse dört kişi akşamlarız.
Yağmur sorun değil, sorun olan rüzgar ve dalga boyu, dalga olursa kıyıdan olmazsa tekneden avlanırız. Bir haftadır havalar çok güzeldi, pazar günü içinde aynı düşüncedeydik o yüzden C.tesi için planlamış olduğum işlerim var onları yapmak zorundayım, pazar gününe artık bahtımıza nasıl çıkarsa hava.
Arkadaşlar pazar günü hava kötü olduğundan yarın biz Narlı'da olacağız gelmek isteyen olursa konuya yazsın bu akşam haberleşiriz.
Kamuran Bey kesin söz vermiyim ama büyük ihtimalle gelirim ben. Hatta şuan işten geldim üstümü değiştirerek direk Narlı'ya gidiyorum sabahlamaya gelen yada gelmek isteyen olursa bir saat içinde çıkıcam.
Yalan olmasın koca gece iki tane kaya balığı. Sabaha kadar canımız çıktı olta sallamaktan ama bişey yok. Kıyıda bişey yoktur diye sandal kiralayıp açıldık, 10saat dolandık gene bişey yok. Boru kurdu, karides, deniz anası, hamsi..... yem her çeşit vardı ama olmadı mı olmuyor. Hadi dedik gün doğumuna sakladık umutları nerdeeee.