selamlar Uzun zaman oldu forumlara girmeyeli.Karacabey organizasyonu yaparsanız katılmak isterim ancak düzenli ve zamanında haber verilen bir organizasyon olursa sevinirim.
Biz C.tesi gittik, oldukça güzel bir avdı, açıkçası bizimkisi piknik havasında geçti erken döndük. Tatmin edecek kadar balık tutamadık fakat izlenimlerimi aktarmam gerekirse, narlıyı bilen usta balıkçılar, karides ve boru kurdu ile kiloluk karagözleri aldılar, tabi çok sayıda diğer kaya diplerinde yaşayan balıklarıda aldılar. (İspari, Lapin ..) Narlı açıklarında bolca lüfer ve çinekop var (Tabi tutmasını bilene, çinekoplar epey büyümüş) Lüfer girdiğinden ötürü izmarit hiç görmedik, önceden 10 - 12 kilo izmarit tuttuğumuz yerde bir tane bile izmarit alamadık. Narlıda kıyıdan tutamıyorsanız eğer gemsaz, gemport arasını denemenizi tavsiye ederim, ya da kurşunludan Cavit Çağlar iskelesinden deneyebilirsiniz (İskele açık mı bilmiyorum.) Organizasyon için şunu diyebilirim; Bu hafta hava güzel olursa gidilecek bir yer seçeriz, gün ve saat söyleriz, katılmak isteyen kişiler verilen zamanda ve aynı yerde olurlar bu şekilde bir organizasyon gerçekleştirebiliriz diğer türlü ben bile akşamdan sözleştiğim kişileri sabah toplamakta zorlanıyorum kaldı ki forum genelindeki üyeleri toplamak daha da zor gelir. Bu hafta hava elverişli olursa biz yine Narlıyı düşünüyoruz, Cuma gününe kadar durum netleşir, burada da gerekli paylaşımlarımızı yaparız.
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=GEMLIK Hava pek iç açıcı görünmüyor ama belli olmaz gene.Soğuk olsada bir şekilde katlanılıyor. Rüzgar çok fazla olmadığı sürece sorun yok ben giderim hafta sonu ama rüzgarda tat vermiyor avlanmak.