Arkadaşlar artık gemlik körfezinde nereye çapari atarsan oradan muhakkak istavrit alabilirsiniz.Daha önceki haftalarda balık derindeydi ancak havaların birden mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye başlamasıyla balık kıyıladı. Bu hafta sonu mudanya ve güzelyalıda denize açılamayan amatör balıkçılar iskelelerden ve kayalıklardan istavrit aldılar.Denize açılanlar ise yaklaşık 20 mt civarlarında istavritle karşılaştılar.Yunuslar bile bu ziyafeti kaçırmak istemedikleri için çok büyük sürüler halinde sürek avı yaptılar. Kısaca; 1. yeşil simli çapari 2. 0.10 mm köstek ve 0.15 mm bedenden oluşan ince ama sağlam takım 3. Muhakkak en geç saat 06.00 da oltalar suda olmalı.işte netice
Kerem bu hafta sonu balığa çıkmadığına pişman oldun eminim ama yapacak birşeyim yok.Senin için çok üzgünüm dostum....!
Bu hafta balığa çıkamayınca,sizin bu resimle sanki kendim çıkmış gibi oldum.Sizi kutlarım.Yarın sabah 0545 avdayım.
Abi eline sağlık. Bu hafta sonu Mesut ile beraber gelmeyi düşünüyorduk ama onun vardiya çıkışı yorgun olması benim de birtakım işlerim nedeni ile önümüzdeki haftaya erteledik. Gelemediğim için kendi adıma üzgün senin adına sevinçliyim. İyi ki de ertelemişiz! ben gelseydim eğer sen ne tutacaktın. Balığın kıyılamış olduğuna sevindim. Akşamları iş çıkışı Mudanya görünüyor bana, haftada 2-3 kez. Afiyet olsun abi. Kısmetse haftaya beraberiz. Selamlar.
Bütün arkadaşlarıma ve kardeşlerime ben teşekkür ederim. İnşallah sizler ihtiyacınız olan çok daha fazlasını tutarsınız.Sağlıcakla kalın....
geçen gün gazetede okumuştum Manşet ^^^Gemlik Körfezinde İstavrit kalmadı^^^ Helal olsun abi güzel av olmuş
Bu hafta sonu gemlik körfezindeyim kısmetse .Ellerim titriyor şu anda evdeki akvaryuma bi olta atsam diye düşünmedim değil