Bursa'da ORGANİZASYON. HERKESE AÇIK.

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında derya__kuzusu tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. activist

activist ömer ekemen

Favori Kamış:
    gezer kurşunlu dip oltası
    En İyi Avı:
    LEVREK-KIRLANGIÇ-MIRMIR
    Günaydin Arkadaşlar,
    Yeni Bir Haftaya Başlarken Bursa Organizasyonumuza Katilimlarinizin Bu Haftada Devam Etmesini Bekliyoruz Ayrica Telefon Numaralarini Henüz Bildirmemiş Olan Arkadaşlarimizinda Bülent Kardeşimize özelden Mesaj Atmalarini Rica Ediyorum.hepinize Hayirli,bol Kazançli,kazasiz Belasiz Günler Dilerim

2. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)

Bursa toparlanalım artık

Şimdi oturdum düşündüm taşındım ne yaparız diye ama bir yol da bulamadım. Ben derim ki 03.11.2007 tarihinde cumartesi gece sabahlamaya ( isteyen arkadaşlarla ) toplansak asıl maksat bursada balıkçılığa gönül vermiş arkadaşlarla tanışmak olsa. Sürek avı misali bu ilk küçük organizasyon için herkez kendi ihtiyacını getirse ve bursa ve cevresinde bulunan arkadaşlarla toplansak diyorum. Mudanya yarım ada olmasının sebebi

1 - otopark sorununun olmaması
    2- 3 bölgeyede olta atılabilmesi ( rüzgar durumuna göre )
    3- fazla insan alabilecek olması ( rahat olta atmak adına )
    4- çok fazla gezintinin olmamasın dan dolayı böyle bir mevki önerisinde bulundum. Diğer mevki ve avlak içinde fikirlere acıgız. Lütfen acil organize olsak ta bu 2 hafta içinde bazı taşlar yerine otursa diyorum. Tek sorun hava durumu olabilir onun içinde 1 hafta erteleme yapabiliriz yada yagmurda balıkçılığın tadını çıkarabiliriz.

katılmak isteyen arkadaşların mesajlarını bekliyorum. dediğim gibi daha insanların damak tadını bilmediğimizden dolayı birde izmir org. yapan müjdat abiler gibi bu konularda profesyonel olmadıgımızdan bu ilk tanışma ve kaynaşma organizasyonunda herkez kendi ihtiyacını ( yiyecek + içeçek + çadır + olta + yem vs. vs. vs. ) gibi gereksimleri kendileri karşılayacaklardır.

Hadi hayırlısı...

Listemiz oluşmaya başlamıştır

İzmirden Müjdat Bey Şeref Konugumuz Organizasyonun:D
    01- + (bursa bülent)Bülent (BURSA)
    02- +( la-traviata ) ercan (BURSA)
    03- +(activist ) ömer abi (BURSA)
    04- +(mallarca) barış (BURSA)
    05- +(mallarca) barış (eşi) (BURSA)
    06- +(ihtiyarbalıkçı) Güvenç (BURSA)
    07- + Vehbi Bey (BURSA)
    08- +(diren)-Diren:D (İSTANBUL)
    09- +Kadir Baba (BURSA)
    10- +(Bassiptar) Taner (BURSA)
    11- +(eşkina) sedat (BURSA)
    12- +muharrem bey (BURSA)
    13- +İrfan abi bey (BURSA)
    14- +(Nuyageva) ufuk (BURSA)
    15- +Hakan bey (BURSA)
    16- +Fikret bey (BURSA)
    17- +(tr16hunter) H.Cahit Cicek (BURSA)
    18- +(jrfisherman) İbrahim Cicek (BURSA)
    19- +İbrahim Süngü (BURSA)
    20- +Emre Süngü (BURSA)
    21- +İlker Açıkgöz (BURSA)
    22- -(bandırmalı) Mustafa Kurdaş (?) (BANDIRMA)
    23- +(Lear) Levent (BURSA)
    24- +(Simendifer) Sennur hn. (?) (İSTANBUL)
    25- -(Suatreis) Suat bey (?) (İSTANBUL)
    26- +(Le_serkan) serkan (BURSA)
    27- -(SMYRNA) SEVİL ABLA (?)(İSTANBUL)
    28- +(Can1963) Recep Can (BURSA)
    29- -(komutan) Ali Kalaycı (BURSA)
    30- -(Adrenalin) Necati (BURSA)
    31- +(Boraarhan) Bora (BURSA)
    32- + Hikmet Cengiz (BURSA)

BURSA ORGANİZASYONU DİKKAT

Arkadaşlar lütfen katılımcı olan arkadaşların ulaşım telefonlarını özelden göndermeleri rica olunur. lütfen hassasiyetle yardımcı olunuz. Teşekkürler

Günaydın bursa iyi haftalar. Organizasyon çalışmalarımız devam etmekte. Burada listede bulunan arkadaşlarımızın dışında yaklaşık 15 kişilik bir katılımımız daha olacak. Eş dostan haber geliyor bizde geliriz dediler ama belli bişi yok isimlerde yok. gelecek olurlarsa ilave edecegiz.

Bu arada bursa raporu olarak karşı kıyıda çok güzel karagöz başlamış bulunmakta. Bu hafta sonu alınan en küçük karagöz 600 gr. kilo üzerine çıkanlarda mevcutdur. Kayıkla ciddi anlamda istavrit ve kurşunlu kıyıdan da epey mırmır alan olmuştur.

Son düzenleme: 22 Ekim 2007
  3. bassiptar

bassiptar taner

Favori Kamış:
    sportex 3,60
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    mırmır1,250 kg.Eşkine 2 kg
    xxuygarxx (şaban altın ..altın erkek kuaförü) bursa..

bu arkadaşıda alalım , bende gelicem diye tutturdu. yazık arkadaşa .. alalım mı bülent ne dersin ? :)

4. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    Sen istersin almazmıyız. Bu arada tel alacakmıyız yoksa seninle beraber midir ?

5. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:

Bursa toparlanalım artık

Şimdi oturdum düşündüm taşındım ne yaparız diye ama bir yol da bulamadım. Ben derim ki 03.11.2007 tarihinde cumartesi gece sabahlamaya ( isteyen arkadaşlarla ) toplansak asıl maksat bursada balıkçılığa gönül vermiş arkadaşlarla tanışmak olsa. Sürek avı misali bu ilk küçük organizasyon için herkez kendi ihtiyacını getirse ve bursa ve cevresinde bulunan arkadaşlarla toplansak diyorum. Mudanya yarım ada olmasının sebebi

4- çok fazla gezintinin olmamasın dan dolayı böyle bir mevki önerisinde bulundum. Diğer mevki ve avlak içinde fikirlere acıgız. Lütfen acil organize olsak ta bu 2 hafta içinde bazı taşlar yerine otursa diyorum. Tek sorun hava durumu olabilir onun içinde 1 hafta erteleme yapabiliriz yada yagmurda balıkçılığın tadını çıkarabiliriz.

katılmak isteyen arkadaşların mesajlarını bekliyorum. dediğim gibi daha insanların damak tadını bilmediğimizden dolayı birde izmir org. yapan müjdat abiler gibi bu konularda profesyonel olmadıgımızdan bu ilk tanışma ve kaynaşma organizasyonunda herkez kendi ihtiyacını ( yiyecek + içeçek + çadır + olta + yem vs. vs. vs. ) gibi gereksimleri kendileri karşılayacaklardır.

Hadi hayırlısı...

07- + Vehbi Bey (BURSA)
    09- +Kadir Baba (BURSA)
    15- +Hakan bey (BURSA)
    16- +Fikret bey (BURSA)
    20- +Emre Süngü (BURSA)
    33- -(Uygar) Şaban Altın (BURSA)

Arkadaşlar lütfen katılımcı olan arkadaşların ulaşım telefonlarını özelden göndermeleri rica olunur. lütfen hassasiyetle yardımcı olunuz. Teşekkürler

Günaydın bursa iyi haftalar. Organizasyon çalışmalarımız devam etmekte. Burada listede bulunan arkadaşlarımızın dışında yaklaşık 15 kişilik bir katılımımız daha olacak. Eş dostan haber geliyor bizde geliriz dediler ama belli bişi yok isimlerde yok. gelecek olurlarsa ilave edecegiz.

6. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    Arkadaşlar hemen hemen gelecek arkadaş sayısı belli oldu gibi. (Ankara ve eskişehir den haber bekliyoruz ) Bursada bulunan arkadaşlarında bildigi gibi şu sıralar karşı taraf güzel balık yapmakta (eşkina+mırmır+ispari+karagöz+istavrit+trokonya).

Önümüzdeki hafta p.tesi yada salı günü hava durumu belli olduğunda karşı tarafta konaklayacagımız bir mekan bulup mudanya yarımada da buluşma gerçekleşip kurşunlu üzerinden karşı taraftaki avlaga dogru intikal etsek. yada mudanyada yarım adada kalıp muhabbet ve eger olursa balık mı beklesek. Lütfen katılım sağlayıp fikirlerinizi paylaşınız. Teşekkürler...

Son düzenleme: 22 Ekim 2007
  7. Aramis

Aramis

Abi güzel bir fikir katılmamak mümkün değil ama benimde nacizhane bir fikrim var.Bir cağ döner ustası bularak odun ateşinde cağ dönerde yaptırabiliriz mangaldan biraz daha kolay olabilir büyük mangal bulmak biraz zor olduğundan dolayı.

8. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Aman kardeşim trakonya gelmesin sakatlık yapmayalım.Organizasyon konusunda acemi olduğumuzdan dolayı başkaca bir yere intikal etmeyip,balık çıksın yada çıkmasın yarım ada da kalsak daha iyi olur gibime geliyor.Ama dışarıdan katılacak arkadaşlar bilsinler ki her yeri deniz olan Bursa da çok daha mükemmel avlaklar var cennet gibi.Ama buralara intikal etmek bu kalabalıkla gerçekte zor olacak.Fakat seneye yaz aylarında büyük org.Bursa da yapılabilirse otobüs kiralanmak sureti ile güzel ve mükemmel bir org.yapabiliriz.

9. hikmet cengiz

hikmet cengiz Hikmet CENGİZ

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    zargana
    Avlanılabilecek yerleri sizler daha iyi bilirsiniz. Av ihtimali nerede yüksekse bence oraya gidelim.Muhabbet, yemek bunlar güzel şeyler tabi ama biraz da balık tutabilirsek daha da güzel olur değil mi?

10. tr16hunter

tr16hunter H.Cahit ÇİÇEK

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm takımlar.
    En İyi Avı:
    sazan 5.300gr
    Bu bir Tanışma Organizasyonu

BURSA Dışı katılımcılar için organizasyon mevkii KROKİ'si
    Hikmet kardeşim ;Bu Organizasyon seninde bildiğin gibi Bursa ve Çevresi Tanışma organizasyonu Dışarıdan geleceklere de kolay bir adres bence tercih gayet yerinde hem Balık'ta tutulabilecek bir yer burada maksat tanışıp kaynaşmak diye düşünüyorum saygılar...

Son düzenleme: 23 Ekim 2007
  11. hikmet cengiz

hikmet cengiz Hikmet CENGİZ

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    zargana
    Cahit Bey,
    Ben yere zaten itiraz etmedim. Orada balık tutulup tutulmayacağını da bilmiyorum. Tanışmaya, kaynaşmaya, muhabbete karşı da çıkmadım. Sadece aynı zamanda balık da tutabileceğimiz bir yer olsun dedim. Avın iyi olduğu yerde neşe de daha çok olur muhabbet de. Selamlar;)

12. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Cağ döner mi? Organizasyonu Erzurumda mı yapıyoruz? :confused: Bana ne bana ne, ben iskender isterim :p :D

Arkadaşlar organizasyonumuzda elbette hepimiz balık tutmak da isteriz ama katıldığım organizasyonların çoğunda tanışma ve kaynaşma o kadar keyifli oldu ki, genelinde balık tutmak ya da tutmamak farketmedi. Eminim Bursa'da da benzerini yaşıyacağız.

Mudanya'da avlanacağımız yer neresi bilmiyorum. Mudanya'ya ilişkin anımsadığım tek yer Atatürk'ün evi ve onun çevresindeki tarihi evler. Siz neresi için uygundur derseniz, bizler oraya geleceğiz. Yalnız organizasyonun yapılacağı yerin yakınlarında çay bahçesi, cafe gibi bir mekanın ani bir yağmur bastırması ya da üşüme durumunda sığınmamız ve sohbete orada devam etmemiz için bulunması (tuvaletleri temizse tercih nedenidir) önemli. Eh, otoparkın olduğu biryerde de böyle bir tesis illa ki vardır ;)
    Kendi adıma fikrimi söylemem gerekirse, ben balığı her zaman tutarım ama sizlerle her zaman bir araya gelemem. Seçtiğiniz yerin uygunluğuna güvenim sonsuz. :)

13. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Budur.

İçimizi rahatlattınız teşekkürler.Sığınma yerlerinin dibindeyiz.Tuvalet konusunda da sıkıntı olmaz.Pilav üstü bol muhabbet te var.Bekliyoruz.

14. tr16hunter

tr16hunter H.Cahit ÇİÇEK

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm takımlar.
    En İyi Avı:
    sazan 5.300gr
    hikmet cengiz isimli üyedenALINTI'dır.
    """Cahit Bey,
    Ben yere zaten itiraz etmedim. Orada balık tutulup tutulmayacağını da bilmiyorum. Tanışmaya, kaynaşmaya, muhabbete karşı da çıkmadım. Sadece aynı zamanda balık da tutabileceğimiz bir yer olsun dedim. Avın iyi olduğu yerde neşe de daha çok olur muhabbet de. Selamlar
    """

Hikmet kardeşim ;Ben O hatırlatmayı siz itiraz ettiniz anlamında yapmadım.
    Sanaldan tanıdığımız arkadaşlarımızla yüzyüze görüşüp tanışma fırsatı bulacağımızı belirtmek istedim.Ayrıca krokidede gördüğünüz üzre bölge olta atmayada çok müsahit ve altyapı (WC) var yiyecek içecek mevcut en önemlisi otopark sorunu yok.Amaç Tanışma organizasyonu vasıtası ile keyifli bir gün geçirmek Oltada atacağız,İnşaallah balıkta tutacağız. Sonuç o günü keyif alarak yaşayıp hatıralarda hoş bir seda bırakmaktır. Hoş havanında müsahit olup olmayacağı o gün belli olurya hadi hayırlısı diyelim. saygılar...

Son düzenleme: 23 Ekim 2007
  15. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    Günaydın arkadaşlar. Evet avlak yerimizde wc mevcut dur ( Çok iyi oldugu söylenemez) havanın kışa girmesi ve sezonun kapanması sebebi ile sabaha kadar açık çay bahcesi oldugunu düşünmüyorumm. ancak kısmetse bu hafta sonu gidip görüşecegim. Yemek meselesine gelince gümrük limanı yazan mevkii de fasfodd lar sabaha kadar acıktır. Herşeyi bulmak mümkün. Çok kaliteli avlar olmasada yarımada da güzel av yapmaktadır. ama biindiği gibi maksat tanışmak ve kısmet olursa yazın yapacagımız kamplı yemekli çalgılı çengili ve bol balıklı organizasyon için alt yapıyı hazırlamak. Genede diğer katılımcı arkadaşlarında fikirlerini yazması çok ama çok önemli. saygılar benden....

16. la-traviata

la-traviata Ercan Hacıoğlu

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    eşkine-mırmır-minakop
    Eveet birkaç günlük aradan sonra tekrar internete girme fırsatı buldum. Listeyi bıraktığımdan çok farklı olmasa da biraz daha kabarmış buldum ve sevindim tabiki. Avlak konusunda farklı yaklaşımlar okudum ama ben de fikrimi söyleyeyim: Konaklama açısından çok iyi bir seçim, tanışma ve kaynaşma maksimum düzeyde olacaktır. Balıkçılık nasıl olur derseniz ben bu hafta sonu Mudanya'dan gene minakop yakaladım yaklaşık yarım kilo civarında, yarımadanın önü de benim bu hafta sonu avlandığım bölgenin yapısına benzer bir şekilde kumluk. Minakop sevenlere duyurulur...

17. simendifer

simendifer Sennur

Listemizi de öne alalım biraz. :)

18. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Peki aldık ;)

19. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:

Bursa toparlanalım artık

Hadi hayırlısı...

07- + Vehbi Bey (BURSA)
    09- +Kadir Baba (BURSA)
    15- +Hakan bey (BURSA)
    16- +Fikret bey (BURSA)
    20- +Emre Süngü (BURSA)
    33- -(Uygar) Şaban Altın (BURSA)

20. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    Günaydın BURSA...

kısmet olursa bu gün organizasyonda 35-40 civarlarını görebiliriz. son 2 gündür katılım olmadı... Bursa da 28 tane balıkçı varsa biz balığa gittiğimizde o kadar olta atan insanlar kim. Yada hep aynı 28 kişi aynı yerden olta atıyoruz ama birbirimizden haberdar deiliz :D:D:D:D

birde yem meselesi var. Şehir dışından gelecek kişiler için yem rezervi yaptırdım. Başka yem isteyen varsa onlar içinde yapabilirim bilğinize. Lütfen haber verin.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.