Bursa'da ORGANİZASYON. HERKESE AÇIK.

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında derya__kuzusu tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Uyandım ve konunuza da ilk mesajımı attım :)

2. GECEKONDU06

GECEKONDU06 M.SERKAN İNANÇ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    18Kilo sazan bayındır barajı...
    Olmazmı abi bir tane geldi ama tam geldi;)
    En son hatırladığım 10 kişi ancak taşıyabiliyordu balığı:D resimledikde ayrıca görürsünüz ama akıbeti ne oldu bilmiyorum. Kuzu gibiydi maaşallah.:D :D :D
    Ama ismi hatırımda kalmadı gelincikmi öyle bişeydi sanırım. Ben deniz balıklarından çok bilinenler hariç fazla anlamam abim.

3. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    herşey hatasız belasız gönlünüze göre olmuş :) anladığım kadarıyla muhabbet bolmuş ;) ankara ekibide kazasız belasız evlerinde :) aceleyle bi mesaj yazayım dedim işe yetişeceğim ;)

4. turkport

turkport ali İZMİRLİ...

Favori Kamış:
    olta,,zıpkın
    En İyi Avı:
    yayın balığı 12 kilo civarı
    Tüm bursalı arkadaslara yakın ilgilerinden ve samimyetlerinden dolayı cok tşlklrrr ederim ...cok hoş bol sohbet bir organizasyon oldu belkide deniz balık yapmadı die ilk defa bu kadar üzülmedik cünki karadaki muhabbet cok makaraydı ....ankaralı turgay abi ve ekibinede yakınlıkları için thanks ederim .......daha güzel günlere dierek selamlarımı sallıyorum tüm arkadaslara...

5. Le_serkan

Le_serkan

Favori Kamış:
    ALBASTAR 2.70 KAMIŞ VE 4 BİLYALI OLTAM 2 ADET
    En İyi Avı:
    SİZLERLE DAHA İYİYE
    Gerçekten ilk defa böyle bir organizasyona katılıyorum.İllk defa görüştüğümüz halde sanki yılardır görüşüyomuş gibi bir hava vardı.Herkes bir anda abi kardeş oldu.Çok güzel bir organizasyon geçirdik.Emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim.Ayrıca müjdat abi ve ankara ekibinin katıllımı muhteşem oldu.Saygı ve Sevgilerimle.....

6. silentfisher

silentfisher emre

Favori Kamış:
    lineaffe 390 spirit surf kamış
    Favori Makine:
    alba star kk 60, okuma avenger 45 lik
    En İyi Avı:
    kasna 700 gr, irice zargana,istavrit kovayla vs vs
    resimleri bekliyoruz sabırsızlıkla.bu gündür sitede arıyorum konuyu...herkese geçmiş olsun...(yolculuk açısında):)

Son düzenleme: 5 Kasım 2007
  7. esk balık timi

esk balık timi

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    haftanın en iyisi
    bursalı arkadaşlar yüzünüzün akıyla org .yapmışsınız dışarıdan gelenlerde kazasız belasız evlerine dönmüş hadi geçmiş olsun bende katılmak istiyordum yanımda gelecek kimseyi bulamadım yanlızda yola çıkmak istemedim inşallah birdahakine bizde katılırız.

8. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Arkadaşlar geçmiş olsun güzel bir gün geçirmişsiniz resimleri bekliyorum umarım yarın akşama kadar yüklenirde bende görme şansına sahip olurum yoksa başka bahara kalacak resimleri görmek.

9. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    CAhit abi teşekkür ederim.İnşallah başka organizasyonda tanışmak nasip olur.

10. Lear

Lear

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    ilk tuttuğum balık lapin
    çok güzeldi

harika bir organizasyon oldu. resimler bile gelse ortamı anlatmaya yetmez. hani "orda olmak vardı" denir ya iyi ki de ordaymışım.ortak sloganımız balık bahane muhabbet şahane oldu geniş yorumlarımı resimli konuya saklayıp gelen ve gelmek isteyip de gelemeyen herkese teşekkür ediyorum.

11. GECEKONDU06

GECEKONDU06 M.SERKAN İNANÇ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    18Kilo sazan bayındır barajı...
    Bursalı bülent arkadaşımız konuyu açıyor sanırım resimler geliyor anladığım kadarı ile.
    Dört gözle bekliyoruz.

12. kadirozgul80

kadirozgul80

merhaba
    Barış ve Bülent'in düzenlemiş olduğu organizasyon için kendilerine teşekkür ederim. Mükemmel bi organizasyondu. Benim gibi amatöre katlandıkları için ayrıca teşekkür ederim. Ömer abi, Ali Bey, Bora, Turgay abi ve diğer arkadaşlarla tanıştığıma çok memnun oldum. Ankaralı dostların organizasyona katılmaları çok sevindiriciydi. Sağ salim ulaşmaları da memnuniyet verici. Tek eksiklik sanırım balıktı :) Bu arada resimleri merakla bekliyoruz Bülent.

13. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, bu konuyu kilitliyorum. Bülent arkadaşımız organizasyon konusunu açana dek sabredin azıcık. :p

Bu arada, Bülent resimleri ekler eklemez ilk mesajda cevap yazmazsanız seviniriz arkadaşlar. Hepsini tamamlasın, mesajlarımıza ondan sonra başlayalım, arada kaynamasın mesajlarımız. :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.