Bu günümün bir kısmını bu site aldı.Çıkamadım ayrılamadım.Yalnız girişte biraz yanlış yaptık sanırım.İnşallah yönetim ve üyeler yanlış anlamamıştır.tekrar özür. bursada yaşıyorum.Mudanyadan çok seyrekde olsa tekne ile çıkıyoruz oda hafta sonu çoluk çocuk hem tur hem bir iki bir şey denk gelirdiye.Aslında inanılmaz bir tutku var denize balığa.ama imkan şartlar zaman olaylarına takılıp kalıyoruz.Herkese rast gelsin. Bursadan katılımcılarla tanışmak görüşmek isterim.esenkalın. Birde bu metnin altına bir resim eklemek istiyorum ama nerden bulamıyorum.Yardımcı olursanız tekneden avlananlara güzel fotolar var paylaşmak isterim.
Aramıza hoşgeldin. İmza ayarlarını yaparsan bir hitap sorunu yaşanmaz. Can arkadaşımız görsel anlatımlı olarak resim eklemenin nasıl yapılacağını anlatmış. Aşağıda verdiğim linke tıklarsan ulaşabilirsin. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=6885&highlight=resim+ekleme
Sevgili Arkadaşım Hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar. Birde kampanyamız var,fidan dikimi ile ilgili bir gözatıver lütfen Selamlar
Erkan aramıza hoşgeldin, nacizane tavsiyem siteyi enine boyuna biraz dolaşman olacak, iyi ve keyifli paylaşımlar dilerim
Dostane karşılama Evet bu tür dostane yaklaşımlar lazım biz insanlara.Artık insanlar yolda yürürken dahi tanıdğını görünce yüzünü çevirir olmuş.Belkide paylaşımlar azaldığından mıdır nedir?Ortak paylaşımlarda bulunan bulunabilenler elbette değerini biliyorlar.Hepinize rast gelsin.
erkan aramıza katılmana sevindim,hoşgeldin havalar biraz toparlasında balıklarda kendine gelsin biraz kıyılasın yaparız bir organizasyon