bursadan slmlar

Konu, 'Tanışalım' kısmında hangover tarafından paylaşıldı.

1. hangover

hangover oktay

aleyküm selam. alabalık için uludağa gidiyosunuz dimi hocam

2. Kasap53

Kasap53 Musa

aynen dostum uludağda alabalık war kırmızı beneklı fakat yer ormanın ıcı yan ıhaywan bakımından zengın bır bolge :D gecen eylul ayında 200 e yakın yavru gormsutum :D:D

3. hangover

hangover oktay

:D hiç avlanmadınmı orda. alabalık sezonu nezaman başlıyor nisan başımıydı uludağda

4. Kasap53

Kasap53 Musa

gecen eylül ayı uludağda birirn aklına uyduk mebs kullandık 1 balık zor geldi kırmızı beneklide mebs olmaz yem cıkarıcan dereden kırmızı cok akıllı suyun dibine girmicen fazla vsvs bu yaz memleketim rizedede bir yıgın tuttum dostum sezon die bişi yokkı kurallara uygun şekilde oltayla tuttuktan sonra kimse bişi demez ag serpme sacma dinamit gibi şeyler olursa ormancı uludagda adamı keser :D karın kalkması önemli olan suyun normale dönmesi şu an uludağda su yüksek ve alabalıgında yeri belli olmaz akıntıya karsı yada akıntın tersinede yüzer yagmur yagdımı yerleri değiştirir kar kalksın gideriz istersen birlikte reeling

5. Kasap53

Kasap53 Musa

[​IMG] [​IMG] alabalık rize kırlangıç mudanya güselyalı :D

6. EFE Ruhi

EFE Ruhi Ruhi EFE

En İyi Avı:
    Elimdeki Sinarıt
    Bursa'ya

Merhaba. Bende Bursa'lıyım ama Akçay'da yaşıyorum. Ama altıntaş'ta kanoyla kaşık yaparak aldığım lüferler hala hayalimde tabii orada kalacak. Sırakayalardan Altıntaş'a kadar dalarak gittim deniz yıldızından başka canlı göremedim 8 yıl önce. Bir dahada gitmedim. Varmı şimdi oralarda balık merak ediyorum.
    Haa bu arada Hocam Sayın Vedat Abayoğlu teknesini bana verdi dün. Bende bir arkadaşımı misafir ettim Assos açıklarında güzel mercanlar aldık. Umarım okur buradan Hocama teşekkür ediyorum
    Sevgiler hepinize.

7. hangover

hangover oktay

hocam orman iç sularında nisan 1 de başlıyor diye biliyorum, birde günlük fiş yada izin almak lazım deniyor tebliğ de. korucular bu konu hakkında bişi demediyse size sorun yok:) ben hayatımda 1 tane alabalık yakaladım onuda tutmak için 3 saat harcamışımdır, lezzeti yönünden en sevdiğim 3. balıktır kendileri:D eğer kısmet olursa gideriz tabi ama benim ne bilgim nede düzgün takımım var alabalık için haberin olsun:))

8. hangover

hangover oktay

merhaba hocam , yazları eskiden akçay altınoluk tarafına gelirdim tatile yazlık tutardık arkadaşlarla hey gidi gençlik zamanlarım( yaşıma bakmayın yaşlandığımı düşünmeye başladım:) ). mırmır durumu nedir hocam orda haberlerinizi bekliyoruz

9. Kasap53

Kasap53 Musa

oktay bahsettim gibi kuralara uyduktan sonra sıkıntı yok begeye felanda gerek yok dereye dinamit atıcak deiliz boylar musaıtse bir zaten tutucagımız balık bellidir alabalık sonucta tutması zor iş takıma felan gerek yok 2 oltayla işin hakkından gelir rizeden olta getirdim ben alabalı kiçin kar kalksın dogru uludaga :D

10. hangover

hangover oktay

yok hocam beni yanlış anlamayın , millipark sonuçta uludağ, olurda bir denetime takılırsınız bilmediğiniz bir kural vardır evrak vs keyfiniz kaçar yoksa kurallara uymuyosunuz diye bişi söylemedim. sahte yemle avlananları izliyorum imreniyorum adamlara sanki dünyayı kurtarıyolar okadar titizler hareketlerinde:D

11. EFE Ruhi

EFE Ruhi Ruhi EFE

En İyi Avı:
    Elimdeki Sinarıt
    Akçay'da balık

Oktay kardeşim. Akçay'da maalesef balık yok ama bu üzücü bir durum değil. Çünkü belki duymuşsundur Edremit Körfezi yapay resiflenme projesinde. Balık şu an kıyıdan çekildi ve sanırım bu yapay resif çalışmalarının başarılı sonucu. Yuvalanmaya başladı diye düşünmekteyiz. Önümüzde yıldan itibaren av vermeye başlayacak inşallah.
    Hoşçakal.

12. Kasap53

Kasap53 Musa

sahte yem her derede sonuc vermez derenın genıslıgıyle alakalı kırmızı benekte en gusel yontem dereden cıkan yem gerisi yalan :D:D

13. akrepkral

akrepkral y.faruk özkan

aramıza h.g oktay sana şimdiden rast gele diyorum arada bursadaki avlaklar ile ilgili bilgiler verirsen çok sevinirim ii avlar ve paylaşımlar

14. BURSADAN

BURSADAN HASAN

aramıza hoş geldin oktay bey
    bursalı hemşehrileri görmek ne güzel
    eğer uludağ için organizasyon yaparsanız bende katılırım
    hemde çok iyi olur