Öncelikle bu siteye emeğe geçen herkese teşekkür ederim.Seviyeli,bilgili,yardımsever insanların biraraya toplandığı bir forum olduğu için üye oldum. Yaklaşık 3 yıldır Bursa civarında amatör ruhla balık avlamaya çalışıyorum.Forumu gezdiğim kadarıyla katılım genellikle ege ve akdeniz yöresinden, arkadaşların aldığı balıkların fotolarına bakarak iç çekmekle yetiniyorum gerçi asıl sebep benim acemiliğim ama hem balık türleri hem büyüklükleri açısından da bu civarlarda pek şanslı olduğumuzu sanmıyorum. gendelde denizde kıyı veya tekneden tatlısuya da merakım var ancak denize göre daha yabancısıyım.Bursa bölgesinden deniz olsun tatlısu olsun deneyimlerini paylaşacak arkadaşlar varsa memnun olurum.Benim pek fazla faydam olcağını sanmıyorum daha çok izleyici olarak forumun takipçisiyim.olursa tabi ki memnuniyetle...Bu civarda tutabildiğimiz balıklar izmarit,istavrit,mezgit,eşkina,zargana,mırmır ve karagözle sınırlı.Karagöz ve eşkina da zaten daha çok uzmanlık gerektiren balıklar. Sevgiler saygılar herkese rastgele
Mehmet kardeşim hoşgeldin. Sizin yöreyi bilen deneyimli arkadaşlar eminim sana çok yardımcı olacaklardır. Forumun arşiv bölümünde ilgilendiğin konuların işlendiği yazıları okuman da senin için çok faydalı olacaktır kanaatindeyim. İyi avlar dilerim..
Mehmet hoşgeldin , bursadan katılımcılar artıyor bu iyi bir gelişme.. balık çeşitleri konusunda haklısın , ancak gölleri ve deniziyle bursayı yaban atma derim ben.. biraz daha gezin forumda sonra yine görüşürüz..
tekrar hoşbuldum.ilgilenen herkese teşekkürler. cihangir abinin dediği gibi şu sıralar arşivi tarayarak özellikle levrek ve tatlısu balıkçılığı ile ilgili birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.teoriyi pratiğe dökemiyoruz bi türlü ama o da olur bir gün
Aramıza hoşgeldin hemşerim, ewet artık Bursa nında yavaş yavaş sesi soluğu amatör balıkçılıkta çıkmaya başladı.Aslında balığa çıktığım zamanlarda birçok kişiyle selamlaşırız ama iş forumda iki kelam etmeye gelince kimse yoktu. Neyse tekrar hoşgeldin katılımcı olman dileğiyle sağlıkla kal.
Hoşgeldin Mehmet... İnan bu forum sayesinde balıkçılığın kısa sürede çok gelişecek. Özellikle Tatlısuda sazan ve turnayla ilgili bilgilerime başvurabilirsin Toprak Selamlar...........