Öncelikle bu siteye emeğe geçen herkese teşekkür ederim.Seviyeli,bilgili,yardımsever insanların biraraya toplandığı bir forum olduğu için üye oldum. Yaklaşık 3 yıldır Bursa civarında amatör ruhla balık avlamaya çalışıyorum.Forumu gezdiğim kadarıyla katılım genellikle ege ve akdeniz yöresinden, arkadaşların aldığı balıkların fotolarına bakarak iç çekmekle yetiniyorum :) gerçi asıl sebep benim acemiliğim ama hem balık türleri hem büyüklükleri açısından da bu civarlarda pek şanslı olduğumuzu sanmıyorum. gendelde denizde kıyı veya tekneden tatlısuya da merakım var ancak denize göre daha yabancısıyım.Bursa bölgesinden deniz olsun tatlısu olsun deneyimlerini paylaşacak arkadaşlar varsa memnun olurum.Benim pek fazla faydam olcağını sanmıyorum :) daha çok izleyici olarak forumun takipçisiyim.olursa tabi ki memnuniyetle...Bu civarda tutabildiğimiz balıklar izmarit,istavrit,mezgit,eşkina,zargana,mırmır ve karagözle sınırlı.Karagöz ve eşkina da zaten daha çok uzmanlık gerektiren balıklar. Sevgiler saygılar herkese rastgele