Herkese teşekkür ederim,Kerem ağbi sanada Aynen dediğin gibi ben prens olunca babamın tahtını sallamaya başladım. Yakında yeni BURSA GRUBU nu kurunca onu emekliye ayırırız sende bana yardımcı olursan senide görürüm
Hoşgeldin yeğenim. Maşallah anında foruma uyum sağlamışsın Demekki yabancılık çekmeyeceksin. Yalnız babanı sanırım çabuk emekliye ayırıyorsun,bak ben hala faalim.
Valla Uğurcan, biraz oturup düşünürsen darbe yapmak için her ikimiz için de henüz erken. Bana sorarsan ben hala kraldan yanayım. Biliyorsun teknede azıcık artistik yapmaya kalkınca 2 dakika sonra mosmor oluyoruz hala. O yüzden sen mevcut bulunduğun grubun (babanın) kıymetini bil derim. Babana kıyıdan el sallamak zorunda kalabilirsin sonra. Bu hafta sonu bir aksilik olmazsa (ki hava durumu pek müsait görünmüyor aslında) Mesutla veya yalnız gelebilirim. Herkese selamlar.
Kerem ağbi galiba biraz erken darbe girişimine başladık. Hadi senin güzel hatırın için biraz erteleyelim bari
Cumartesi 19 mayıs gösterilerine katılacağımdan ötürü ancak öğleden sonra babamın yanına gidebilecem.Gelirsen adresi biliyorsun görüşürüz.