Assolist derken Balık tutma anlamında …. İnci kardeşlerden İrfan Abi ile hafta içi yapılan telefon görüşmeleri sonunda hafta sonu bir eşkine organizasyonu da bizim yapmamız gerektiğine karar verdik. Karar verdik vermesine ama inci kardeşlerin diğer üyesi Ayhan abi arkadaşları ile balıga gitmeye karar verincee bizim organizasyonda krize girdi. İrfan abi ile tekrar cumartesi günü saat 17,00 de konuştuğumuzda bizim meraya gitmemizi kendisinin akşam 22,00 gibi katılacagını sölemesi ile baya bir rahatladım doğrusu … derken saat 18,00 sularında İrfan abiden bir trelefon daha aldım - Bülent Ayhan Erdek ten vaz geçti eşkina ya oda gelecek demesi dahada güzel bir sürpriz oldu benim için … Saat 19,00 gibi iş yerinden ayrılıp Yemleride temin ettikten sonra önce Komutanı (Bacanağım olur kendisi) daha sonrada Ayhan abimi alıp yola koyulduk. Haa bu arada Ayhan abim alışverişide yaptı ki sormayın. Allahtan suyumuz vardı… Avlaga vardığımızda saat 20,15 civarlarıydı kii birde ne görelim Ayhan abinin Erdek e gitmeyi düşündüğü ekip orada ve tamda bizim olta atacagımız yerde av yapmıyorlarmı. Bu baya bir üzdü ama ayhan abim sağolsun bunada bir çözüm buldu. Ve arkadaşlar bi yarım saat sonra toparlanıp gittiler. Bu arada İrfan abi ile sürekli irtibat halindeyiz. Neden mi ? Eee dedim ya assolist çıkmadan olmaz diye. Saat 22,30 civarına kadar bir tek vuruş bile almadan zamanı gecirdik ki bu sırada beklenen assolist geldi. İrfan abi. Biz bu sırada mangal işleriyle uğraşırken İrfan abim Ayhan abiinin oltasına takılan ilk Eşkinayı sudan cıkartmıştı bile. Ve o saate kadar ağlayan livar gülmeye başladı. Neyse Ayhan abim ve komutan mangal yemek vs işlerle ugraşırken biz İrfan abi ile başladık sohbete ki sonuçta bölgeyi bilen biri ve benim o bölge hakkında hiç bilğim yoktu o zamana kadar. Yemek faslı bitmişti ki bir eşkine daha İrfan abinin oltasına takılması sonucunda livarımızla tanıştı. Yemek yedik kahvesiz olur mu hiç ? Ayhan abim sağolsun ilk kahve servisini yaptı ona göre nescafee bana göre fınduk Bu arada Ayhan abim gecenin trofesini çekmez mi ? tam uykunun bastırdığı sırada iyice galyana geldik oltalar çekilde yemlendi ve gene suya gönderildi… Takım muhabbeti avlak yeri derken saat 04,00 sularında bu sefer bir eşkina da benim oltada livara girdi. Sabah saat 06,00 sularında yavaş yavaş toplanmaya başlayan inci kardeşler ile hatıra fotolarını cektirip 07,00 sularında birbirimizden ayrıldık. Gecirdiğim en iyi avlardan biri idi doğrusu. Haa bu arada partnerlerim Bora ve Ufuk u aramadım desem yalan olur. Eminim ki onlarda olsaydı şamata bir kat daha artacaktı. ( Bu arada komutan raporda sadece yemek faslına kadar mevcut. Merak edenlere saat 01,30 civarında Pazar günüde göreve gideceginden arabada uyku faslına gecti) İnci kardeşler İrfan ve Ayhan abime teşekkürler eder livarların boş kalmamasını dilerim. Buda bir önceki Bora ve Ufuk ile beraber Eşkina avında aldıgımız balıkların sonu ….
bülent,çim oncelıkle bu guzel raporundan dolayı senı kutlarım sevgılı can ve kadım dostum gunlugume yazdıgım yıne guzel bı anım oldu her sey cok guzeldı dostluk muhabet denız balık daha ne olsunkı en kotu gunumuz boyle olsun sevgı ve saygılarımla.
Sağolasın abi benim içinde güzel gecen bir haftasonuydu ve gayet keyifli idi. Umarım daha çok av yapacağız. hele bizim silahşörler de bi gelsin de ...
Tebrik ederim arkadaslar Kaya levrekleri her zaman ki gibi cok guzeller. Basligi gorunce baliklari cagirmak icin artik assolistmi davet ediyorlar dedimde degilmis. Gerci artik takim bilgilerini sormaya da gerek yok, sunlar olmali: Dogrumudur
Teşekkürler mehmet bey. Takım konusuna gelince bu yazmış oldugunuz takımlar Bora beyin kullandıgı takımlardır. düzenek aynıdır fakat misina asso ultra iğneler mustang dır
Evet öncelikle tebrik ederim.Utanmadan bensiz balığa gittiğiniz ve bunu rapor haline getirdiğiniz içinse teessüf ederim.Benim yokluğum iyice belli olmuş zira masanın üzerinde ne aslan sütü ne de ateş suyu mevcut.Komutanıda erkenden uyutmuşsunuz.Neyse siz o eşkinacıklarla uğraşırken bende aşağıdaki arkadaş ile biraz boğuştum haberiniz olsun Kıyıdan çanakkale usülü atçek yaparak 9 cm raglou ile yakalanmıştır
boracım bu balıgı tutmak nasıl bı adrenalın cok zorladımı acaba bıraz detaya gırersen sevınırım sana şapka cıkartıyorum abi valla ne dıyeyım senı tebrık ederım.
Kullanmis oldugunuz halat kalinligi, varsa camasir ipi, kasap kancasi boyu ve derinlik hakkinda bilgi verebilirseniz sevinirim.