activist;394124] 16 Aralık pazar günü sabah saat 06.00 sularında levrek avı için denize açılıp avlağımıza gittik ama ne yazık ki iki saatlik at çek sonucunda sadece bir defa benim oltama çok kuvvetli bir vuruş oldu sonrasında sanki kayaya takılmışçasına yaklaşık 6-7 saniyelik bir duraksama hareketsizlik ve neticesinde çok sert 2 kafa vuruşu ve geriye kalan sadece kopmuş bir misina bu arada misina siglon soft 0.28 7 kilo çekeri var ama çekemedi. Bizde şansımızı istavritte denemek için yeni avlağımıza gittik ve 2,5 saatlik av neticesi aşağıdadır. YER : Mudanya prysman açıkları 54 metre TAKIM: Ördek tüyünden simli 0.10 ince köstek Beden siglon soft 0.22 misina iğneler mustad 1523 kalite, no: 11 EKİP : Komutan ve Activist [/QUOTE] ömer abim gene son dubaya bağlanmışınız ve komutanımla bereketli bir av yapmışınız komutanımın şansınamıdır ne yine istavritleri kuyruktan tutmuş o çitlenbik sevimli umutu benim yerime ısırıver abicim levreği kaçırdığınıza üzüldüm abicim oda olsaymış süper olacakmış inşallah birdahaki sefere denk gelir
Ömer bey Komutanımla yine bir pazarın hakkını vermişsiniz.Bereketli bir av eee ustalar konuşturuyor ustalıklarını hele o misina kopmasaymış bu mükemmel rapora birde Tuzda Levrek seremonisi eklemek içten bile değilmiş olsun, sağlık olsun inşaallah daha ne Levrekler tutarsınız siz nede olsaBURSA TEAM'ın değerli iki usta üyesisiniz. Ellerinize emeklerinize sağlık ...
Ömer abicim bu son zamanlarda ne sitemize girme neden ava çıkma fırsatım oluyor.Ama geçen cmt.seni arayacaktım ben geliyorum diye.Ama bu seferde benim oğlan ateşlendi.Kısmet değilmiş.Senin o içten misafirperverliğini değerlendirmek istiyorum en kısa zamanda.İnşallah haftaya Yengeme hürmetlerimle.Çocukları öp benim için.
keşke ben de olabilseydim. geçen hafta şehir dışındaydım yoksa ben de kaçırmazdım.Sİzleri kutlarım çok bereketli av olmuş. İnşallah bir dahaki sefere birlikte oluruz.Selamlar
Barış eğer bir yaramazlık olmazsa bayramın 2. gününden itibaren güzelyalıda olacağım.gelmeden bir gün önce telefonla konuşalım kesinleştirelim
Candan tebrik ederim,levrek kaçmış ama olsun onun heyecanı yeter ki ben bile okurken nasıl heyecanlandım.Ne diyelim darısı başımıza
Balıkların resimlerinin cekilmiş olduğu yer lavobo sanırım ve o lavobo 10 kilodan fazla balık alır buda iki kişi için sirkülerin aşıldığını gösterir ...Uyarırım