merhaba arkadaşlar.bende sizler gibi balık ve deniz ürünleri yakalama meraklısıyım...o kadar site araştırdım bu site balıkçılıkla ilgili olarak en iyi site ve en iyi forum...kalitesi tartışılmaz...başlangıçta bazı arkadaşların şakalarınada sinir olmadım değil ...ama anladımki samimiyetini göstermeye çalışıyomuştu bana meğersem...bence burası çok güzel bir ortam yeni yeni konular ve bölümlerde eklenebilir zamanla bunların acelesi yok...yönetim ilgileniyordur zaten umarım...ben kendimi tanıtayım kısaca.ben istanbul/şileden katılıyorum.bilirsiniz şilede yazın ne biçim balık olur...başta palamut ve diğer büyükbaşlar ...ben boş zamanlarımda balık tutmakla meşgulüm.ama balığın bol olduğu zamanlar gitmek tercihimdir...boş boş olta sallamak bana hiçte keyif verici gelmiyor...en değer verdiğim balık lüfer ailesidir.büyüğünden küçüğüne kadar...lüfer olduğu zamanlarda kaşık kullanmayı severim...size balık zamanı çektiğim resimlerlede güzel paylaşımlarda bulunucam..hem size buradaki balık durumu hakkındada bilgi vermiş olurum...sizde aynısını yaparsınız umarım paylaşımlarınızla.. hepinize yeniden merhaba...herkese rastgele diyim...
kerem aramıza hoşgeldin şile iyi yerdir tadını çıkar bende 4 ay orada iş icabı kaldım şileyi sevdim. iyi paylaşımlar.
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim ilginizden dolayı...kendimi misafir gibi hissettim bir anda...burası çok güzel bir ortam...bir yuva gibi...