Daha önce herhangi bir foruma katılmamıştım, pekte düşünmüyordum. Ama burdaki aile benzeri ortam etkileyici ve çekici geldi... işte buradayım, hepinize sevgi ve saygılar...
Hocam imza ayarları tamam en iyi av iyi av Diyebilecek tek birşey var hoşgeldiniz sefalar getirdiniz iyi vakit geçirmeniz dileklerimle.
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz Ama o avatar bazı arkadaşları bunalıma sokabilir. Kuzu sendromu yaşayan arkadaşlarımız var malesef
Avatarımı "kuzu" seven bir arkadaşın yazısından aldım Benimde hayalimde yatan bir balık doğrusu ama henüz bu konuda başarılı olamadım....
Reis hocam beni onurlandırdınız, ben şimdiden sizden bir çok şey öğrendim. Umarım bende en azından yeni başlayan arkadaşlara faydaklı bir kaç bilgi verebilirim Saygılarımla...
Hoşgeldin Murat hemşerim...İmşallah forumdaki bu yanlızlığım sona erecek.. Not:Önümüzdeki günlerde Akya avına çıkacağız bir arkadaşla..Kıyıdan canlı yem..tisan taraflarına.. İlgilenirsen buyur gel...
Sağolasın İrfan arkadaşım, hafta içi ve cumartesi çalışıyorum, eğer pazara denk gelirse neden olmasın...? teşekkürler....
Eyvallah hocam, inşallah kıracağız kör şeytanın bacağını Bu arada hoşgeldin msjı atan herkese teşekkürler, hoşbulduk...
Hepimizin durumu aynı zaten pazar günü olacak..Sabaha karşı 04.00 gibi yola çıkıyoruz..gideceğimiz yer 45 dk. Öğlen 12 ye kadar her çeşit av çıkıyor.Lagos,akya..özellikle.Kıyıdan su derinliği 25-30 metre. Sevgili Namık ustamızada duyurulur.. Kapımız herkese açık..
Tezgahta kuzu Dün Silifke'de ki balık pazarında(5-6 dükkandan ibaret)her dükkanın tezgahında en az bir kuzu vardı kilolarını bilemem ama 80cm boyda olan dahi vardı..dikkatimi çeken şeyse balığın ağzından dışarı sarkan 70 lik misina uzantılarıydı...