[/url][/IMG] 1 yıldır kullanılıyor... 9 cm 10 gr üstü yeşil altı pembe yanları lazer parlak şeritli aldığı balıklar :levrek-palamut-trakonia-turna (baracuda) -lahos-lüfer-kefal-lambuka-ceylan palamutu-kayış balığı... 8 kişi at çek yaparken bir tek bu sahteyle at çek yapan kişi balık almıştır. mersinde olanlar iyi bilir,
Eğer aynı sahteden bahsediliyorsa bununla ilgili bir konu açılmış daha önceden olumsuz görüş var; http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=51606 Ama konuyu açan arkadaşın söylemleride güzel yönde alamadığım çekemediğim balık yok diyor ikileme düştüm şimdi.
merhaba murat,senin linkte verdiğin sahte daiwa benzeri benim dediğimle alakası yok,benim dediğim farklı bir model yo-zuri çakması. çamur gibi suda bile iş yapmıştır benim dediğim sahte. at çek yapan arkadaşlara sadece tavsiye ediyorum öyle pahalı sahtelere boşuna para vermesinler,ucuz ve iş gören bir sahte vede pişman olmazlar...
Daha önce dediğinizin gibi sahte Yo-zuri Cr.Minnow çakması. Bu kalıbın Oscar ve nemo markalı sahtelerini görmüştüm. Hatta nemodan almıştım, güzel de yüzüyordu ama atımı kötüydü. Bunun için Sea Horse denmiş ve sanırım sea horse'tur. (bana ayır dendiğine göre) Böyle çok iddaalı beyanlar vermek insanlara umut satmakla aynı şey. Bir senedir bunlar tutuldu denmiş. Bir sene farklı model normal bir sahteyi sık kullansak ve sırtı falan da yapılsa elbet bu balıklardan denk gelir. 8 kişi olduğu avlakta tek balığı bu aldı denmiş. 8 kişi içinde tek bu sahte 5 balık aldıysa eyvallah ama tek balık aldıysa bilemiyorum artık Şanstır, konumdur, dalma derinliğidir, çekiş hızıdır........vs.vs.vs.... Tek etkeni sahteye bağlamak biraz ticari olmuş.???? Ucuz ama performanslı bir sahte diye tanıtsan daha güzel olurdu.
bir çok balığı almış olabilir,de, kefali nasıl yakaladın onu açıklarmısın çarpma filan mı oldu da kefal yakalandı,ben böyle epey kefal yakalamıştım,,kanca kefale çarpıyordu alıp geliyorduhihi
volex 21 arkadaşım zaten belirttim ben ucuz ve iş gören bir sahte diye dikkatli okursan eğer görebilirsin.benim amacım ticari değil sadece pahalı olan sahtelere yönelmesinler,ve gerçekten iyi işler cıkaran bir sahte bu iddalıyım da.
yok kadir abi ben yakalamadım kefali arkadaş yakaladı arka 3 iğne agzındaydı,galiba kefal kendini levrek sanıyordu
Dikkatli okudum. Başlık ve konuda öyle bir açıklama yok ve başlık çok iddaalı. Murat beye verdiğiniz yanıtta konuya açıklık getirmişsiniz o yönde. Ben tutamaz demiyorum zaten. Pahalı sahte alalım da demiyorum ki benimde canım çok yanmıştır. Realist bir yönlendirme olmamış bence. Tabi seçim okuyanların.
Ne hikmetse, bazı gecelerde kefaller sahtelerle de yakalanabiliyor. silikon yem ve tüğlü takımla çok yakaladım.
"Bütün balıkları yakalayan" diye bir iddia olunca birisi de çıkıp der ki mesela israil sazanı da yakaladı mı? Hayır kastedilen tuzlusudur denirse de o zaman da denir ki mesela çipura da yakaladı mı? Hayır kastedilen avcı balıklardır denilirse bu sefer de denir ki mesela kılıç balığı da yakaladı mı? Hayır kastedilen.... Bu sefer de denili... ...... ..... Sonu gelir mi?
Bunlardan alalım birer tane kullanalım bakalım arkadaşın dediği gibi mi? Burdanda paylaşalım güzel fikir
hem ucuz hem iş gören bi ürün alın kullanın arkadaşım bi zararı olmaz faydasını görürsünüz,daiwa saltiga al ima al yok 60 tl yok 100 tl ye şu sahteye al diyenlerede kulak asmayın balık oldugu zaman pek ayırt etmiyor...