Eee Şeker gibi adamsın trakonya bunu görmüş hemen bir sevgi gösterisinde bulunmuş Şaka bir yana Çok geçmiş olsun Emre, ALLAH beterinden saklasın.Başka zamana kazasız avlara. Haa Bu arada kamışının rengini değiştirirsen belki gelirim
Emre büyük geçmiş olsun dostum. O balığın verdiği acıyı yaşamayan bilemez. Üstelik sen elden ve parmaklardan daha hassas bir yerden çarpılmışsın. Sağlam bünyen varmış inanki. Yine de Allah beterinden saklasın diyorum. Aman dikkat, sen bize lazımsın daha.. Ayrıca özel mesajlarını da alıyorum bu arada. Verdiğin bilgiler için çok sağol.
Teşekkür ederim Kerem abi, surat bölgesinden sokulmak tarifsiz bir acı veriyormuş hakikaten ki uğuşukluktan dilim sürekli damağıma kaçıyordu, konuşamadım hiç.. Sen de bize lazımsın usta Hoş muhabbetine hasret kaldık haberin ola... Özel mesajlarımı takip et ve hatta şu balık duyurularıma da bir ara katıl. Bak senin gibi adam gidip 8 izmaritle dönmüş yakışıyor mu aşk olsun Davet ediyoruz sıfır çekiyoruz, sende mi dedirtme bana
Geçmiş olsun emrem olurböyle şeyler. dikkat etmek lazım ama nasıl edeceksın en kotu gunun bu olsun. boşver. Trakonya ile tanışmakta güzel bu arada. artık daha temkinli daha dikkatlı olacaksın. Ben bile tırsıyorum. ama var denizde geliyor işte. hayırlısı....