Öncelikle selam arkadaşlar, yeni bir katılım benimki ve ilk olarak şöyle bir köprüden ( unkapanı ) rapor vereyim. Benim senelerdir vazgeçizlmezimdir unkapanı köprüsü ve nadiren boğazda Arnavutköye de uğrasam şaşmaz köprü yerim. Her gittiğimde şişhaneden inince köprünün sağ tarafından 10. elektrik direğinin dibidir yerim. İlgilenen arkadaşları da her zaman beklerim. Şu sıralar köprünün başı sık sık kefal yapmakta hem de iri doğrusu fakat ben o balığa pek haz etmediğim için istavrite atıyorum. En son cuma günü 3-4 kilo kadar aldım, boyları da fena değil. Herzaman şunu savunurum, beyaz takım iri istavrit çeker. Bunu da orada birçok kişinin benim takımı gördükten sonra takım değiştirmesiyle ispatladım. Sizinde bilginize... Şu sıralar izmarit bekliyoruz bakalım, bu ay içi muhakkak başlayacaktır. HEPİNİZE SAYGILAR...
aramıza hoşgeldin köprücü. Keşke sana isminle hitap edebilseydim. Eğer imza ayarlarını yapmış olsaydın Adını,yaşını,ilini ve kan grubunu yazsaydın imza bölümüne sana adınla hitap edebilirdik. Rica etsem kural gereği PROFİLİM menüsünden imza ayarlarını tıklayıp ordaki kutuya ad-yaş-il ve kan grubu bilgilerini girermisin...
Eskiden sürekli Galatadaydım ben, amcam tezgah açıyordu orada çünkü. Sonra o Unkapanına gidip oraya taşıyınca tezgahı ben de orayı mesken tuttum artık, zaten Galatadaki dükkanlar da açıldıktan sonra cazip gelmemeye başladı orası, şimdiki daimi yerim unkapanı.
Emre, şişhaneden sağ taraf dediğin, köprünün boğaza bakan kenarı oluyor değil mi? Ortalara yakın bir yer olması lazım.. Cumartesi büyük ihtimal oralarda olacağım.. Tanışmaktan mutlu olurum..
Ben köprüyü fazla sevmemde burdan biri ile gidince ya galataya ya unkapına ben gidersem herzaman sarayburnu
Elbette ben de çok mutlu olurum, fakat boğaza bakan taraf değil tam tersi. Çünkü şişhaneden aşağıya inip köprüye girdiğin zaman boğaz sol tarafta kalıyor yanlışlık olmasın. Ben gideceğim her günün bir öncesi buradan yazacağım, orada olduğum sürece muhakkak tanışmak isterim ben de... RASTGELE...
Wallahi köprü benim için vazgeçilmez, Sarayburnunda ne var şu aralar peki? Belki ben de o tarafa yanına uğrarım bir sabah.
köprücü seni hatırlıyor gibiyim neyse balık avı.net ailesine hoş geldin keyifli vakit geçireceğinin garantisini verebilirim
Teşekkür ederim sağol arkadaşım, iyi vakit geçireceğimden şüphem yok zaten. Wallahi belki tanışıoruzdur dünya küçük
İnce takım vs. işlerinde bizim istavrit canavarları pek mahirdir.. Asıl maharetleri ise, istavirti elleriyle koymuş gibi bulmalarıdır.. Sarayburnu, bilhassa palamut, lüfer zamanı çok iyidir.. Ama izmarit, istavrit vs. de gayet güzel yapar.. Unkapanı'ndan evladır.. Ama kalabalık, yer vs. sorunu had safhadadır. Unkapanı'da sıkışık olur ama, en azından bir yer tutarsan rahatın olur.. Zaten bunları sen benden iyi biliyorsundur.. Ben istavritle uğraşmam.. Balığı zevk olsun diye tutuyorum.. Ancak, yem olsun diye belki bir kaç tane toplarım... Şu sıralar kefal yüz güldürüyor.. Hoş, tuttuğumuzu kaçırıyoruz köprünün üstünden ama olsun.. Yarım kilodan büyük olunca hele, balık tuttum dediğine değiyor.. Vaktine denk gelemedik, mırmıra dadanabilsek iyiydi unkapanında.. Mesele balık yemekse, zaten gidilecek adres balık hali olmalı, kanaatindeyim..