Merhaba bu ilk raporum olucak yanlışlarım olursa direk söylerseniz sevinirim 17 temmuzda büyükçekmece de sabahtan hem balık tutmaya hemde bol oksijen almaya çıktık.. amaç doğayla bütünleşmek idi ... 1 adet cinsini bilmediğim bir balık yakaladım. ama geri salındı küçük bir adet video da mevcuttur. http://www.youtube.com/watch?v=Nx5n_36dJ5shook hook reeling reeling
Harun balığı salmadan kameraya gösterseydin en azından balığın cinsi hakkında bir bilgimiz olurdu varsayımları konuşturalım öyleyse bence %99 israil sazanı raststgele kardeşim
Harun kardeş güzel bir video eklemişsin.Gerçi tatminkar bir av yapamamışsın ama balığa çık mış olmanda zaten başlıbaşına bir güzellik.Yakaladığın balık ise kameraya tam olarak göstermediğin için anlaşılamamakla birlikte % 99 Kızılgözdür.Sazan gillerin bir çeşididir ama İsrail sazanı değildir,rastgele
Yükte hafif, bahada ağır bir sunum olmuş. Kısacık salma anında çok şeyler buldum kendi adıma. Sevindim, neşelendim, bir hoş oldum. Tekrar izledim pek beğendim. Teşekkür ederim, yüreğine sağlık can.
Teşekkür ederim nuri bey inşallah suya salarken doğru bir şekilde salmışımdır. tutma biçimimi biraz kendimce beyenmedim.eğer yanlışlarım olursa bunlarıda benimle paylarşırsanız çok sevinirim.