büyük sazan avımız.

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında serdarim83 tarafından paylaşıldı.

1. serdarim83

serdarim83 birzade

Favori Kamış:
    alba star 3233
    Favori Makine:
    alba star milenyum70
    En İyi Avı:
    sazan 8.75 KG
    osman kardeşimle birlikte hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra akşam üstü avlağımıza vardık. yem olarak sadece solucan kullanıyoruz. genelde de verimli oluyor. ama sitede okuduğum kadarıyla hamur tarzı yemlerlede başarılı av yapan kardeşlerimiz var. ben bir türlü iyi verim alamadım. o yüzden her zaman yem olarak solucanı tercih ediyorum.her neyse oltalarımızı bir bir avlağımıza saldık. kısa bir süre sonra oltalar çalmaya başladı. ama maalesef gelen sazanların çoğu limit altı. yinede zil sesini duymak ayrı bir keyif. güneş batmaya yakın ilk iri sazanımızı aldık sonunda. osman kardeşimle gözgöze geldik. bakışlarımızla birbirimizi kutladık.akşam 10:00 ve 11:20 gibi 2 tane daha iri balık aldık. bunların yanında orta boy ve küçük boy 15 e yakın balık aldık fakat daha bizim kafamızdaki limite yakın olmadığı için suya saldık... (arkadaşlar resimleri nerden yükleyeceğimi bulamadım. eğer yardımcı olursanız en kısa zamanda yüklemeleri yaparım.)

Son düzenleme: 7 Eylül 2011
  2. kelbey

kelbey Erhan

Umarım resimler yüklendiğinde hüsrana uğrayamayız.Senin ninen bazlama yerken şimdi ekmek yer oldu,bizimkilerde aynı.Eeee sazan bu çağa ayak uyduracak güzel yemlere bakacak ama sizin ordakiler biraz geride kalmış,uyandırın uyumasınlar.