Aslında herkesin katkısına ihtiyacım var. Bu iş çığrından çıktı. elips şeklinde bir göl düşünün elipsin uzun yaylarının olduğu tarafın tam ortasından 2 iskelede balık tutmak serbest kayalar.........................................saz ==========================================- |..........................................................| |..........................................................|saz |..........................................................| |..........................................................| |..........................................................|saz |..........................................................| |..........................................................| ==========================================- giriş kaya.................isk1....isk2................ elimden geldiğince çizmeye çalıştım. sazların olduğu tarafa atma şansınız yok.. çok uzak. kayaların olduğu taraf ta uzak. Fakat kolum uzunluğunda kıyıdan geçen sazanları gördüm. (kayalardan) şimdi .. bu baba sazanlar nasıl yakalanır? kayalara sürtünerek dişilerin yumurta döktüğünü duymuştum. yumurta dökerken kesinlikle yeme gelmezlermiş. acaba bu gördüklerimiz yumurta döken dişiler mi? bu arada aktaracağım çok detay var fakat soru cevap gibi gitmeyi önereceğim.