evet arkadaşlar cumatresi gecesi saat 12 den sabah 9 10 lara kadar avlanmayı planlıyorum gelmek isteyen arkadaşlar varmı acaba birlikte avlanalım ne dersiniz????
valla tarkan abi kusura bakma açtığım konuyu göremeyince tekrar tekrar açmışım gidelimmi tarkan abi hadi
. Gürcan, Gecen hafta oradaydım.tamda Albatrosun sağ tarafında Beton yerde ama kıyı çok yosundu. bişicikler çıkmadı. ben bu hafta tatile gidiyorum ama sana söz gelince mutlaka çıkarız abiciğim. bende büyükçekmece liyim. görüşelim.
ben topkapıda oturuyorum abi aslında ama belki balığa gelen olur vs diye bu tarafa geçtim şimdi avcılardayım dedim gelen olursa geçerim albatrosa oltalarımıda aldım yanıma ama kimseden ses seda yok
napıcam abi ambarlı sahilinde oralar kalabalıktır şimdi ben fazla kalabalıktan hoşlanmıyorum abi organizasyon dışında gece çıkmamın sebebide bu abi kafanı dinleyerek balık tutucaksın benim fikrime göre yanına bir ikide kafa dengi adamaldınmı o balığın zevkine diycek olmaz bu arada abi senin msn in varmı abi istersen beni msn ine eklersen abi konuşalım oradan imza bölümümde msn adresim yazıyor abi