Büyükçekmece Albatrosta Mirmir Ve Zargana Avina Gelmek Isteyen Varmi !!!!

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında djgoldıe tarafından paylaşıldı.

1. PAŞŞA

PAŞŞA Remzi

Favori Kamış:
    Vega Potenza Supercore,Lineaeffe Fury Caster
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast Z 5000,Ryobi AP Power
    Tamam hocam toplanın o zaman rast gele..

2. mehmetturan

mehmetturan

Favori Kamış:
    Her türlü olta
    En İyi Avı:
    Büyüklük önemli değil önemli olan lezzeti :D
    1986 lı üye 1963 lü üyeye kardeş diye hitap etmiş sonrada bwn kimseye uslupsuz birşey yazmadım demiş.. ya ne yazdığını bilmiyor, ya da 1986 yı yanlış yazmış.. birilerinin senin imza kısmında bulunan msn adresine dikkat etmesini bekliyorsan önce sen sana cevap yazanların imza kısmındaki yaşına bak.. yine burda olayı tatlıya bağlamak lütfunda bulunan arkadaşlar çıkmışta olay büyümemiş.. yoksa "özrü kabahatınden beter" bir durum var ortada

3. Dalgıç837

Dalgıç837 Ergiz Esen

Favori Kamış:
    Sportex SeaStar 2,70 80-100 atarlı
    Favori Makine:
    Penn Sargus 3000
    En İyi Avı:
    Sudak 92 cm 8,5 kg
    kaç gibi toplanılacak albatrosta, bir de tarif edebilir misiniz kaçırmayalım ve de bekletmeyelim ?

Rasgele

4. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    iş yapan tüm setler :)
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    arkadaşlar öncelikle bu konu çok eskidir ve hala eski bir konu hakkında foruma ilk üye olduğum zaman yaptığım yanlışı yüzüme vurmaya çalışan kendini bilmez biri var bu yanlış yapılmış ve düzeltilmiştir ben herkesten özürümü diledim ve bu aileye katıldım bu av yapılmış ve sonuçları foruma iletilmiştir

genede gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim

5. cakometti

cakometti ersan

Favori Kamış:
    century TTR 14 ft - daiwa prime caster surf 450
    Favori Makine:
    abu chrome rocket 6500 CT - Abu Ambassadeur 7000I C3 CT Mag
    Slm, Mehmet bey, :)

Gürkan ile aramızda geçen bu diyaloğa olan duyarlılığınızı anlıyorum, aslına bakarsanız beni rahatsız eden kullandığı kelimelerden çok üslubu idi. Bu belki biraz da bizim kuşağın hassasiyeti :eek: Hala belleğimizden atamadığımız şeyler var ( en azından benim için ). Birbirimizi görememenin ve sadece klavye ile iletişim kurmanın sonucu idi sanırım bütün bu olanlar...:confused:

Kısaca, biz geçen ay Gürkan ile Tekirdağ Kumbağ' da buluştuk, kısa da olsa becerebildiğim kadarı ile misafir etmeye çalıştım, yedik içtik balığımızı tuttuk, velhasıl yine karşılaşmak dileği ile ayrıldık. Kendisi için söyliyebileceğim tek şey, aklı başında, olgun ve iyi bir dost olduğudur. Bu konunun burada kapanmasını, Gürkan' ın bunu haketmediğini ve bu arkadaşın bu şekilde rencide edilmemesini rica ediyorum.

Size ve Gürkan' a sevgiler....:)

6. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    iş yapan tüm setler :)
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    sevgili ersan abicim öncelikle hakkımdaki düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim. tanışma fırsatımız olduğu için bu konuda beni en iyi anlayabilecek kişi senin olduğunu düşünüyorum abim..

daha sonra ise misafirperverliğin için gerçekten çok çok teşekkür edeyiyorum 15 senedir kumbağ daki en dolu ve en bilgili geçen günüm seninle oldu abi ustalarmdan ve benden daha çok bilgi sahibi şahsiyetlerden bilgi beceri ve tecrübe almak her zman benim için ön planda olmuştur tabi bu esnada saygıyı ve terbiyeyi elden bırakmamakla birlikte..

sevgili ersan abim senden gerçekten bir çok konu hakkında yararlı bilgiler edindim hiç yoktan senin gibi iyi bir insanı tanımış oldum.

bu arada ersan abi ben istanbulda değilim trabzona geldim malum biliyosun abim ünv başlıyo sınavlarım var mesela bu çarşamba günü :) dınavım var ve cuma :)

bu arada ersan abi senin takımlarını ve oltalarınıda gördükten sonra ben kullandığım kamış makine ve ekipmanlardan utandım valla sanki kamış değilde fındık dalını elime almışım balık tutuyomuşum gibi hissettim abi attım onları valla ama trabzona geldikten sonra pişman oldum desem yeridir bu sınavlardan sonra nerdeyse 5 6 ay boşum karadeniz balığını tutucam burda abi bu yüzden bende internetten beni idare edicek kadar yeterli olucak kamış makine aldım tabi misinalar karadeniz balığı yememe yardımcı olsun yeter bana..

ve abi tabiki ben hala lafımdayım ist döndüğüm zaman seni arayarak birlikte istoça gidip malzemelerimi senin engin bilgilerin yardımı ile alıcaz ersan abim seninde boş bi vaktinde tabiki

son olarak tekrar hakkımdaki düşüncelerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım ersan abi..

ve forumdaki bütün arkadaşlarıma seslenmek istiyorum gerçek bir balıkçı olmak isterseniz bence bilgi beceri ve tecrübe konusunda ersan abimi dinleyin yazdıklarını iyi okuyun derim ben çünki o balığı sanatı ve kişiliği ile birleştirerek orataya muhteşem bir eser çıkartabilen ender kişilerdendir..

ERSAN abime sevgi ve saygılarımla...