moderatör arkadaşım,abim nese ben bazı arkadaşlarla bilgilerimi paylaşmaya çalışıyorum fakat bunların yaptıklarını görüyorsun.bu konunun kapatılmasını taleb ediyorum bunlarla bişey paylaşılmaz zaten.
kansu diğer arkadaşların canı sıkılıyordu heralde öyle eylenmişler senin verdiğin bilgiler çok güzel kızmana gerek yok bence kötü niyetli değiller bilgiler için tekrardan teşekkürler
Kansu öncelikle paylaşımın için teşekkür ederiz. Kimse seni alaya almak için birşeyler yazmadı. Namık üstadın bahsettiği şeyi, biraz da ben açıklamaya çalışayım. Avlak resminde kefali gösterdiğin nokta ok , ama avatarındaki resimde kefalleri albatros iskelesinin sağından tuttuğun görülüyor . Yani bunda yanlış anlaşılacak birşey yok .
kansu lunapark tarafına gidersek bişey çıkarmı. gönderdiğin resmi arkadaşa gösterdim. zargana çıkan yerde kanalızasyon akıntısı ve çok yosun var diyor. yarın ordayım. ne tavsiye edersin ayrıca zargana için kurt mu alalım veya karidesmi. iğne kaç numara olsun
atilla abi yarın kaçta burdasın beraber gidelim.buarada balıklar tabiki aynı noktada değiller ben o bölgelerden o balığa atıyorum.bu arada o kefali albatrosun solundan aldım resim sağında çekildi.farkındaysanız olta yok elimde giderken çekildi resim.zargana için kurtla uğraşmaya gerek yok.karides bulursan 5-6 tane yeter çünkü zaten bi tane yakalayınca flatoyla götürceksin balığı.bu arada karidesin içini takmanı tavsiye edereim.
yerın 11 civerı gelmeyi düşünüyorum. seni msn e ekledim kabul etmedin galiba. cebimi maille bildirecem sana.
Biraderim, biz altı üstü izmarit tutmak adına taa Gebze'den kalkıp, Sarayburnu'na gidiyoruz. Sen, şöyle bir dönüm sahada "Şurası kefalin elinden tuttuğumuz yer, burası zarganayla gezdiğimiz yer, orası istavritle sarıldığımız yer..." diyorsun. Haliyle bizlerde makaraları gevşetiyoruz. Böyle takılmasak, en kısa sürede ahanda burası amerikan üssü diye ladin'i kandırıp, bombalatmaya çalışırız, hasedimizden.. Bu hallere sık sık gelişimiz ondan yani. Vurdu balıksızlık başımıza.. Buna, eylül sendromu deniyor. Geleceği bilinen ama bir türlü gelmeyen lüfer, palamut vs. yüzünden boğaz civarı balıkçılarında sık sık görülüyor. Tedavisi sabır. Ama bir kaç yılda bir nüksedince, işte böyle oluyor bizim ahali..
valla abicim burda öle bi sorunumuz olmadığı için balıksız kalanları anlamakta güçlük çekiyoruz.bundan sonra daha alttan almaya çalışırım .teşekkürler.