Buz Gülleri

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında balli tarafından paylaşıldı.

1. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Nuri abi eline emeğine sağlık, çok güzel fotoğraflar. Askerliğimi kış vakti ağrıda yapmış ve bir vesileyle sizin tarafları da gezmiştim, kışın soğuğuda güzelliği de bir başka oralarda..

2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan

3. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Ben kardanbayan isterim :D

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Naif gönlünüze denk nice güzellikler sizlerle olsun, hiçbir güzellikten mahrum olmayasınız. Çok teşekkür ederim.:)

5. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Buyurunuz efem, hanım teyzemiz.:D

Karar elbette senin ama sevgili hocam sanki bu da "kardanbayan"ın yerini tutar mı ne?;)

6. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Allah razı olsun abim :)

Kardanbayanı unutturdu bile ;) yüreğine sağlık.

7. tanbays

tanbays Tanbay S.

En İyi Avı:
    henüz yapmadığı...
    Ellerine, o sıcak yüreğine sağlık Nuri abi...

8. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Sevgili Caner hocam canın var olsun. Teşekkürlerim karbeyazı o koca yüreğine. Rabbim seni esirgesin. ;)

9. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Üç-beş kelime oldu mu konuştuğumuz, sevgili Tanbay? O hengamede belki buna da fırsat bulamadan vedalaştıkta, herkes kendi dünyasına gider oldu. Evet olan buydu belki ancak işte o kısacık dost ortamından kendi adıma bir "adam" bulmanın sevinç ve huzuruyla ayrıldım. İçimdesin her daim; gülen gözlerinin ışıltısını, sıcak kalbinin neşvesini nasıl unuturum.

Kardeşim benim, teşekkür ederim.;) :)

10. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

ne güzel fotoğraflar öyle ellerine sağlık abi fotoğraflarınla foruma renk katıyorsun geçen sende sincap vardı

11. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Nurim abim,
    resimler her zamanki gibi konusmus, dile gelmis. Hepsi birbirinden güzel. Ellerine, gözlerine saglik :)
    Selam ve sevgilerimle..

12. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Gönül tellerimizin aynı frekansta tınısını ifade eden, yıllar önce şahsına hitaben dile getirdiğim kısa pasajın aleniyetinin vakti geldi işte.;) :)

"Canım kardeşim, sevgili Uğur.

İnan, çok memnun oldum. Fotoğraf sanatından zere bilgim yoktur. Felsefesini, tekniğini anlamam ancak nasıl bir hassasiyetim varsa bilemiyorum, işte böylesine insan anlığına çarpan kareleri anında duyumsayabilecek benimde izah edemediğim bir duyarlılığım var gibi.

Bu türden eşsiz kareleri daha bir yıl önce, uccrow.com sitenden görme şansım olmuştu da, resmen çarpılmıştım. Olağanüstü, bir nevi uhrevi ve sanki insan gözünün ötesinde algılama ile yansıtılmış kareler olarak hissettim. Diğer değerli eserlerinden ayrı olarak, özellikle bu karelerin insan muhayyilesine dahi sınır koyacak bir derinlik ve boyutta oluşunu dakikalarca anlamaya çalışmıştım nafile. Ve o gün gördüklerimdi Seni benim nazarımda üstat kılan. Buradaki kareler seni Uğur yapan karelerin ta kendisi. Resim-foto çağrışımı; cismen Seninle özdeşleştirdiğim bir bakış, öylesine özgün bir göz.

Başarılar dilerim. Tekrar tebrik ve teşekkürlerimle. Allah'a emanet ol Uğurcanım."

13. tanbays

tanbays Tanbay S.

En İyi Avı:
    henüz yapmadığı...
    Ben sizi sair zamanlarda arkadaşlardan çok dinlemiş o engin yüreğinizle ilgili çok şeyler duymuştum... Dediğiniz gibi o kısa süre zarfında ayaüstüde olsa sizinle görüşebilmek elinizi sıkabilmek şerefti benim için...
    Sağlıcakla kalın allah nasip ederse hazirandan sonra uğrayıp bir çayınızı içeceğim..

14. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    halibut.20kg(tahmini:D)
    kardan adam biraz uzgun olmus,bidahaki guler insaallah..burda gecenlerde kardanadam yapayim dedim kar toz gibi,yapismiyor..

15. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Hatırlamaz olur muyum. Bütün işi gücü bir kenara bırakıp sincap literatürünü nasılda taramıştın, bizim sincap dostumuza bir isim bulmak için. O günden sonra daha da rastlamaz oldum ama inan her o güzergahtan geçişte senin canla başla yapmış olduğun o çabanı yad ediyorum.

Balıktan eli boş dönünce kendimi resime vuruyorum biraz da.

Beğenin için de çok teşekkür ederim Aliciğim. Fırsat buldukça paylaşımlarıma devam edeceğim.:)

Aman dostlar durun hele, Tanbay kardeşim geliyor.:)

Bekliyorum sabırla, İnşallah o gün gelir. Şeref verirsiniz, onur duyarım.;)

Adem babamız da kardamadam istermiiiiş.:eek: :D (kardamadam, çocukluğumuzdan kalma ifade. Hala da bizim yörenin çocukları bu şekil söyler.:p)

Söz veriyorum kardeşim sana da gülen kardanadam yapacağım inşallah.:)

16. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan

İşte bu.!! Teşekkür ederim abimiz.:)

17. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    [​IMG] Bunu geyik avindayken makinamla avladim,hediyem olsun,kabaran orman tavugu olarak cevirebiliriz ismini,10mt den filan cekdim.

18. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    abimiz erkek,manitalari tavlamak icin kabariyo boyle,yanliz kafa uckurunda oldugundan pek calismiyor,bagirip cagirmama ragmen hic kacmiyor,dayilik yapiyor..:D

19. fotohiko

fotohiko hikmet

hakikaten görüntüler süper ben de bir karslı olarak şu an istanbul da yaşıyorum bu görüntülere hasret kalmıştım.. kendim fotografçıyım çekim lre tam not diyorum selamlar sunuyorum ..burası neresi merak ettim.. bi de suda olta vardı sanki resim de öyle gördüm kışın bu buz da oltaya balık gelirmi ben memlekette hiç kışın oltayla balık yakalamadım

20. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Doğrudur Hikmet abim. Kışın balıkavı meşakkatli olur. Her şeye rağmen balıkavı hobimizi yaşamak için kar-buz dinlemeden türlü sıkıntıları göze alıp, özellikle akarsuların buz tutmayan kısımlarına ulaşmaya çalışıyoruz. Pek randımanlı olduğu söylenemez gerçi ancak balıkavı sevdası her türlü yola sevkediyor insanı.

Erzurum'da kış aylarında gerçekleştirdiğimiz avlarımızdan bir kaçını canım kardeşim Murat'ın (stres_yapma) paylaşımlarından ve nacizane benim raporlarımdan takip edebilirsiniz. Kış avcılığını daha çok Tortum Gölünde ifa ederiz zira bu göl kışın donmayan tek avlağımızdır.

Fotoğraf sanatına ilişkin şahsınızın eserlerini de görmek isterim doğrusu. Renk ve şekil dünyasının gözünüze yansıyan açısını duyumsamak ve bu anlamda gönlünüzdeki izdüşümlerine kapı aralamak bir başka mutluluk ve heyecan olacaktır. Teşekkür ederim, sevgilerimle.;) :)