Merhaba Bugun Zaragana tutmaya gittim İlk zaragana avımdı baştan ipekle attım 4-5 tane yakaladım ama ipeği martı aldı az kalsın martı yakalıyordum arkadaşla cok güldük ipege kamikaze dalış yaptı , ipekten vazgectim ve yemli deneyim dedim şansımı, çekerken bişey sıçradı suda top deli gibi sağa sola geziyo bir ara top suyun altına girdi neyse çıkardım baba bir zargana 55 cm digeride 52 cm ufak falan da yakaladım 20-25 tane ilk zargana avım olması sebebi ile cok sevindim sizlerle paylaşmak istedim evdekilerde artık dalga geçemeyecek elim boş geliyorum diye nasipse çarşamba günü fotolarını eklerim konu yanlış yerde ise affedin. 2.10 alba kamış 30 luk dandik bir makina zargana topunun altına 1.50 cm uzunluk 0.20 misina 9 numara mustad iğne yemde sülüne arkadaş tavuk göğsü takıyordu. Cümleten Rastgele Hayırlı Avlar hayırlı Ramazanlar diliyorum.
merhaba bereketli olmuş.afiyet olsun.iskelede mi yoksa tekne de mi avladınız?ben de bigalıyım .koordinasyonu sağlayalım ve bir gün buluşalım.iyi günler.