merhaba arkadaşlar sizlere av maceralarımı paylaşmak isterim isterimki sizlerde şu azalan su sıkıntısında güzel avlar yapasınız kurallara uygun öncelikle b.çekmece gölü gürman çiftliği mevkiisinde mükemmel bir yayın avı imkanı var ordan aldığım zevk hiçbrşeyde yok yayınların sülüğüme atlayışı ve bildiğiniz gibi kamışın o an çıkarttığı "tınn" diye gergin ses ve zillerin şakır şakır çalması müthişti çıkarttığım yayınların sadece 1ini eve getirdim diğerlerini dahada büyümesi için tekrar geri saldım he bu arada bu mevkiiye gidecek olan olursa saldığım yayınları alabilirsiniz sadece 3 yayından 1ini aldım canlı yayındı şaka bir yana görünüşü mükemmel bir balık bence anlayacağınız bu paylaşım sanırım istanbullu balıkçıların çok işine yarıyacak oraya gidipte boş dönmeniz imkansız arkadaşlar ve inceğiz göleti ise tam bir turna cenneti o kadar çok turna vuruyorki şasi ve mepslere anlatamam arkadaşlar mutlaka gidipte görmeniz lazım bu zevki sizlerinde tatmaınızı isterim açıkçası saygılarım he bu arada yardım isteyen olursa çekinmeden yazın yardım ederim büyük bir zevkle saygılarımla
inceğiz selamlar harun kardeş inceğiz göletine en son 1989 yılında gitmiştim oyıllarda aynalı çıkıyordudağa sonra 1993 yılında balıklar zehirlenmiş diye duymuş ve birdaha oraya gitmemiştim bilgi verirseniz sevinirim....... daima rastgele