ARKADAŞLAR ...ege kıyılarında özellikle güney egede hem çadır kampı yapılabilecek hem de zıpkınla dalınabileçek , balık olan bildiğiniz ve paylaşabileçeginz eglenceli bir kamp alanı var mı ?
Evet biz düzenliyoruz kalabalık olucaz ve çoook eğlenceli geçicek balık olurmu onu bilmiyorum ama katılın bize ve eğlenin .D Bu arada aramıza hoşgeldiniz :
Marmariste hem kamp hemde zıpkınla balık avı yapabileceğiniz yerler mevcut. Çok verimli ve doğa harikası yerler...
Onur Bey onur bey marmarisi az çok tanıyorum siz hangi kampı önerirsiniz bu iş için ..hangisi avlaklara daha yakındır... inbükü, çubucak elverişli midir...teşekkürler
çubucakkk hocam ailemle çubucaktayım 14 yıldır çubucaktayız ben derimki çubucağa gel inbükünden büyük ve balık için çok elverişli özellikle kefal karagöz levrek yatağı ayrıca hemen yanında m.t.a koyu mevcut orasıda tam bir vatoz yatağı sen en ii simi çubucağa at çadırını ... /!\
çubucak aciklarinda levrek ler cıkar çökertme koyunda yaklasık 7 ile 10 mt arasında gayet güyük akya sürüleri çökerme robinson arasındada turnalar var 20 senedir cubucakdayım bende daldıgım için ezberledım artık