sabah kalktım sitemize baktım veahmet abinin avmacerasını okudum tabiki once tebrik geldi 15 gun urkmezde kaldım ve sığacık a gitmeyi akıl etmedim neyse ahmetabinin avını kıskanarak bizim çaydasoluğu aldık hazırlıklarla tabi oldukça eğlenceliydi ve elle balık yakaladık tabiki oltalarlada denedik ama elle yakalama tadı bambaşkaydı elimizi kayaların en derin yerlerie atıyorduk ve çılgınca bir cırpınma kayanın altına tabi aklımda her atışta ya yengeççıkarsa diye ama bayağı ıslandık ama bu sefersuya dusmeye gerek kalmadı suyun tamamen içindeydik
Hocam Tebrikler Bunda kıskanılcak ne varki Nasip bu.. Biz denizden siz tatlı sudan almışsınız.. Fakat çok kısa zaman sonra yanınızda olacağım Allah nasip ederse. Lakin ben oltayla avlanmayı tercih ederim. Suyun içinde el yordamı ile balık tutmak bana göre değil....
bunlar tatlı kıskançlıklar bizleri daha çok azimlendiriyor balıkların harikaydı da ondan ben ilk defa elle denedim yanımdaki arkadaşlar önerdi ilginç oluyor ama heycenlı
Hemşerilerim Tebrikler !!! Denizli her ne kadar burnumda tütse de '' Elle kayaların altında balık yakalama fikri her zaman tüylerimi tiken tiken etmiştir.'' Mazallah yılan neyim elime gelse ... Düşünmesi bile kötü... Size TEBRİKLER demekten başka elimden birşey gelmiyor