benim oğlandan sonra köpek balığı avlamak isteyen 2. bi kişi daha çıktı . öncelikle her gün sabah kahvaltıyı iyi yapıp köpek balığı çekecek kadar güçlenmek lazım sonrası kolay atıp tekneden çekeceksin. (benim oğlanın tarifi bu. o şimdilik yeteri kadar büyümek ve güçlenmek peşinde )
SLM, Sanırım mahmuzluların avı serbest ben çorlu/yeniçiftlikte mart ayında 3 tane yakaladım. Ben yemli lüfer oltasıyla yakaladım (yaprak istavrit ile ) üçünüde .Sitede yer almakta fotolar (YENİÇİFTLİK CAMGÖZ AVI ) başlığı altında.
kurşunsuz sırtı bağla ucunada yeni kesilmiş kanlı bütün tavuk zeytinburnundan uzağa at yada yüzerek git bırak gel al sana trofe umarım tanıdığın tavukçu vardır bu işi hergün yap 1 ay içinde balık garanti
Merhaba, Bugün adalar önünde 2 tane çok güzel kuzu aldık. Çekmesi çok keyifli ve mahmuzlu türün bildiğim kadarı ile av yasağı yok ya da ben bilmiyorum. Fotografları az sonra yayınlayacağım.
Moderator forumda bu konuda teknik açıklama bulamassınız yasak demiş bu konuda net bir cevap alabilirsem tüm avı ve ekipmanı anlatmak isterim.
Mahmuzlu camgöz ve büyük camgöz ayrı balık türleridir. Büyük cam göz köpek balığının yakalanması tebliğ1/2 ye göre yasak iken mahmuzlu cam göz balığının yakalanması yasak değildir. Mahmuzlu camgöz köpekbalığı ile ilgili açıklamalarınızı bekliyoruz, keyifli paylaşımlar
Yer : Adalar Mevkii Hava : açık, su ısınmış olmalı Yem : taze istavrit Saha : Aşağıya bir çuval içine konmuş tavuk vb ile yemlemekte fayda var. Düzenek : ve sonrası ;
Görüntüler 2 ayrı balığa aittir. Birinci olan 85-90 cm civarında 2. yakışıklı olan 80 cm civarındadır.