iyi aksamlar arkadaslarr çamlıdere barajına gıden varmı.. biz 2 haftadır gıdıyoruz ama hep boş donuyoruz acaba aranızda orda balık tutan varmı ... tesekkurler
Yasak dönemde gitmenizden kaynaklanan bir boş dönme durumu var.Temmuz 1 den itibaren giderseniz Sazanlar size bir iyilik yapacaklardır.
ben de aynen katılıyorum yasak dönemde gittiğinden kaynaklanıyor herhalde artık serbest bi git bak balıklarda biliyo oltaya geleceği zamanı.....rastgele...
arkadaşlar herkes şakayla karışık iğneleme yapmış ama bu tip arkadaşlar var olduğu sürece yani yumurtadaki balığı yakaladıkları sürece daha çooook sorarlar balık varmı diye işin kötüsü onların yüzünden bizlerde balık bulamıyoruz yazık çok yazık
Arkadaslar Baligin Ureme Zamani Gecti Sezonun Acilmasina 2 Hafta Kala Gittim Sadece... Itiraf Edin Cogu Kisi Dayanamayip 2-3 Hafta Onceden Gidiyor.....
Pazar Gunu Baliktaydim Cok Kalabalik Bi Goruntu Vardi... Ama Gecen Haftadan Daha Fazla Değildi... şunu Da Solemek Isterim Ben Gercekten Bilincli Bir Avciyim
10 Senedir Sazan Avi Yapiyorum Su Ana Kadar Hic Ne Ağ Attim Yada Tiriviri Coğu Günler Tek Zil çalmadan Bile Donduğümuz Oldu
Sazannnn çamlıdere barajında o tarihte balık tutamamanız normal çünkü balıklar üreme dönemini henüz tamamlamadığı için derelerden baraja geri dönmediler
arkadasım camlıdere barajına gıdıyormusun bılmıyorum ama son yıllarda balık bayagı azaldı vee suna dıkkat ettım bır kac defa ıstakozla karsılastım.. acaba bu ıstakozlar neden atıldı ağ atmamaları için mi bırde bu ıstakozlar balıgın uremesını etkıler mı
Göl ve barajlarımızdaki balık türleri için en büyük tehdit bence gümüş balığı ve havuz balığı (israil sazanı) dır. Kerevit ise (tatlısu istakozu) balık türlerine zarar vermez. Çünkü sadece ölmüş ve çürümüş organizmalarla beslenir. Ayrıca yumurtaları ve larvaları, birçok balık türünce sevilerek tüketilir.