S.a. iyi forumlar herkeze Ben bir haftaya kadar çamlıdere barajına 10 günlügüne gidecem 5-6 tane dip oltası kullanmayı düşünüyorum nası bir olta yapmalıyım misina kalınlıgı, rengi, yem yada başka aparatlardan ne kullanmalıyım 8-10 gündür araştırıyorum herkez ayrı bi telden kafam allak bullak oldu yardım edermisiniz Bu sene ordan sazan alan varsa ne tür oltayla ne tür yemle nası bir sistemle aldıgı hakkında biraz bilgi vere bilirmi ? Bide Ankarada balık için av malzemesi satan güzel bir kaç yer önerirmisiniz çeşitin çok oldu fiyatın düzgün oldugu yerler falan Şimdi den tşkler
Isacigim herseyden evvel herbirinde maksimum 6 igne olan 4 ten fazla olta kulanmanin kanunen yasak oldugunu hatirlatir, memleketimizin gelecegi ve amator olta balikciligi ahlaki geregi bu yasaklara uyacagini umit ederim. Arama kismina tiklayip oraya sazan yazarsan arsivimizden sazan avi icin kullanilan duzenekler hakinda istemediginden cok bilgi bulacagina emin olabilirsin. Rastgelsin....
ben çamlıdere barajından hangi yemlerle ne tür bi sistemle balık alındıgını ögrenmek istiyorum bide av malzemesi satan yerleri
yanılmıyorsam çamlıderede mısır güzel iş yapıyor ama önce epey yemlemen gerekli... tabiki dip oltasıyla...
öncelikle merhaba sevgili isa.10 gün bence çok uzun çamlıdere için.ama sanırım sen o bölgeye aynı zamanda tatil amaçlı gideceksin.yoksa 10 gün bu neyin avı değil mi? sonrasında da,orası genelde sıkma hamur yani yaylı sistem,ve iğnelere de mısır takarak av verir.tabiiki hamur u nasıl hazırlayacağını bildiğini varsayarak söylüyorum bunu.yok eğer bimiyorsan,daha önce denildiği gibi,yemleme bölümünde bu konuda fazlasıyla blgiye ulaşırsın... malzeme içinde,herkesin alıştığı bir yer vardır,lakin ben sana yinede özelden bir mesaj atayım.bak bakalım,kafana yatarsa,ordan alışverişini uaparsın bundan sonra... hadi bakalım,rasgele...
Bu aralar çamlıdere barajına giden yok mu kimse ora hakkında bilgi vermicekmi sazan varmı neyle neresinde avlanır yardımmmmmmmmmmm
isa kardesım kafanın karısmasına gerek yok yapacagın sey cok basıt.. oncelıkle av bayıı ne gıt hazır yapılmıs yay satılıyor 5-6 tane al. 5-6 tane de zil al. daha sonra balıga cıkmadan once hamur hazırla onuda cok basıt yapabılırsın... 1. bugday unu 2. mısır unu 3, yumurta 4. tavuk yemı güzelce karıstır. yaylara sararsın. bırde unutma camlıdere de balık mısıra gelıyor.benım fotografta gÖrdÜn balığı orda cekmıstık. ARKADAŞIM UMARIM YARDIMCI OLMUŞUM DUR. KISMETİN ACI OLSUN HAYIRLI AVLAR