Çanakkale-Sivrice organizasyonu

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Sivrice'ye, Tekirdağ güzargahı üzerinden gidilmesi planlandı.

2. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    Yer : Sivrice / Çanakkale
    Tarih : 16.01.2010 C.tesi - 17.01.2010 Pazar
    İstanbul'dan hareket saati : 08.30
    Çanakkale'den dönüş saati : Saat 21.00'de İstanbul'da olacak şekilde ayarlanacak.
    Kişi başı ücret : Otobüs+kalacak yer+kahvaltı 70 TL (önceden bankaya ödemeli) / Ekstralar kişiye aittir.
    Katılımcı sayısı : Maksimum 35 kişi ile sınırlıdır. (site dışından misafir getirilemeyecektir.)

Sevgili arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere bundan kısa bir süre önce, sevgili Vedat ağabeyi ziyaret için Sivrice'ye gitmiştik. Bu küçük organizasyonu sitede yayınladıktan sonra, pek çok arkadaşımız gelemediği için hayıflandı. Buna istinaden kalacak yer ve otobüs ayarlayarak bir organizasyon düzenlemeyi düşündük.

Kalacak yer konusunda küçük bir sıkıntımız var, o da şu; kalmak için yalnızca 29 yatak var. Bazı odalar 2, bazı odalar 2+1 yataklı ve bu nedenle bazı arkadaşlarımız aynı yatakta birlikte yatmak durumunda kalacaklardır (çift kişilik yatak). Bunun göz önünde bulundurulmasını rica ederiz.

Bu organizasyonda "gelemedim" gibi bir mazeret, diğer arkadaşlarımızı oldukça zora sokacağından, geleceğini bildiren arkadaşlarımızın en geç 13.01.2010 tarihinde kadar, belirtilen ücreti göndermeleri gerekmektedir. Bununla ilgili olarak banka hesap numarasını, moderasyondaki tüm arkadaşlarımızdan öğrenebilirsiniz.

Kahvaltı motel tarafından verilecek olup, fiyata dahildir. Bunun dışındaki yemek ihtiyaçlarını üyeler kendileri karşılayacaklardır. Yanınızda bir şeyler götürebilir ya da yine motelde yiyebilirsiniz (yemek fiyatları konusunda bize yardımcı olmaları için motelle ayrıca konuşulacak.)

Yine her zamanki gibi, katılacak olan arkadaşlarımızın telefon numaralarını özelden moderasyon ekibindeki arkadaşlara bildirmeleri ve organizasyona katılacak arkadaşlardan en az birinin telefon numarasını almalarını rica ederiz.
    Ayrıntılar bunlardan ibaret olup, tüm katılımcı arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler ve keyifli avlar dileriz.

Rast gelsin... :)

Katılımcı listesi;

1-Fishm@n - Şenol Sarıal
    2-Son mohikan- Günay
    3-Erkanco- Erkan
    4-Eşkina_man- Murat
    5-Balık kurdu- Ercan

3. İlker

İlker İlker Ergülen

Favori Kamış:
    Shimano Bassterra,Power Aero,Trabucco Poetica
    Favori Makine:
    Shimano Symetre,Ultegra XTB
    En İyi Avı:
    MÖ'de tutulmuş yayın 5,2 kg,Sazan 6,5 kg,kofana 2,5 kg,torik 4,3 kg
    Hayallerim kırıldı

Büyük ihtimalle şirketin taşınma gününe denk geliyor, opsiyonlu yer ayırtsam olurmu ? :)

4. FlyinEagle

FlyinEagle Fatih Güngör

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spirit Surf 420Cm
    Favori Makine:
    Remixon Ultra Surf 6500 Surf Makine
    En İyi Avı:
    Hayal - Tartamadım
    1-2 gün içerisinde o tarihler için işle ilgili planlarım belli olacak. Eğer şehirdışında olmaz isem mutlaka katılmak isterim.

5. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Yer : Sivrice / Çanakkale
    Tarih : 16.01.2010 C.tesi - 17.01.2010 Pazar
    İstanbul'dan hareket saati : 08.30
    Çanakkale'den dönüş saati : Saat 21.00'de İstanbul'da olacak şekilde ayarlanacak.
    Kişi başı ücret : Otobüs+kalacak yer+kahvaltı 70 TL (önceden bankaya ödemeli) / Ekstralar kişiye aittir.
    Katılımcı sayısı : Maksimum 35 kişi ile sınırlıdır. (site dışından misafir getirilemeyecektir.)

Sevgili arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere bundan kısa bir süre önce, sevgili Vedat ağabeyi ziyaret için Sivrice'ye gitmiştik. Bu küçük organizasyonu sitede yayınladıktan sonra, pek çok arkadaşımız gelemediği için hayıflandı. Buna istinaden kalacak yer ve otobüs ayarlayarak bir organizasyon düzenlemeyi düşündük.

Kalacak yer konusunda küçük bir sıkıntımız var, o da şu; kalmak için yalnızca 29 yatak var. Bazı odalar 2, bazı odalar 2+1 yataklı ve bu nedenle bazı arkadaşlarımız aynı yatakta birlikte yatmak durumunda kalacaklardır (çift kişilik yatak). Bunun göz önünde bulundurulmasını rica ederiz.

Bu organizasyonda "gelemedim" gibi bir mazeret, diğer arkadaşlarımızı oldukça zora sokacağından, geleceğini bildiren arkadaşlarımızın en geç 13.01.2010 tarihinde kadar, belirtilen ücreti göndermeleri gerekmektedir. Bununla ilgili olarak banka hesap numarasını, moderasyondaki tüm arkadaşlarımızdan öğrenebilirsiniz.

Kahvaltı motel tarafından verilecek olup, fiyata dahildir. Bunun dışındaki yemek ihtiyaçlarını üyeler kendileri karşılayacaklardır. Yanınızda bir şeyler götürebilir ya da yine motelde yiyebilirsiniz (yemek fiyatları konusunda bize yardımcı olmaları için motelle ayrıca konuşulacak.)

Yine her zamanki gibi, katılacak olan arkadaşlarımızın telefon numaralarını özelden moderasyon ekibindeki arkadaşlara bildirmeleri ve organizasyona katılacak arkadaşlardan en az birinin telefon numarasını almalarını rica ederiz.
    Ayrıntılar bunlardan ibaret olup, tüm katılımcı arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler ve keyifli avlar dileriz.

Rast gelsin... :)

Katılımcı listesi;

1-Fishm@n - Şenol Sarıal
    2-Son mohikan- Günay
    3-Erkanco- Erkan
    4-Eşkina_man- Murat
    5-Balık kurdu- Ercan
    6-İlker-İlker Ergülen

6. istavrit

istavrit Boğaç

Ben bi soru daha soriiim ,hem konu üste olsun :p ...Diyelim 35 kişi toplanmadı da 20 kişi toplandı ( deplasman avlar genelde böyle olur ) org. yine de yapılacak mı ? yani üst limit 35 te alt limit ne ?? Birde kişi sayısı düşünce 70 tl sabit kalmayacak her halde :confused:

7. simendifer

simendifer Sennur

Öyle bir durumda iptal edilerek, ödemeler geri iade edilecek...

8. onder1905

onder1905 Önder

Favori Kamış:
    El Oltası
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Öyle bir durumda derken alt sınır kaç kişi?

9. onder1905

onder1905 Önder

Favori Kamış:
    El Oltası
    En İyi Avı:
    Lüfer
    bence bu kadar soruya sen bi ismini yazdır ;) Arkadan da ben geleyim.

10. onder1905

onder1905 Önder

Favori Kamış:
    El Oltası
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Bu arada eşimle gelmek istiyorum ama illaki ben sıkılırım başka bayan olacakmı diye başımın etini yiyiyo.Acaba eşiyle gelmeyi düşünen varmı?

11. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Madem herşeyi konuşuyoruz
    Bir soruda Benden o zaman.

Havale yollarken belli bir komisyon ödüyoruz.,Banka masraf kesiyor.
    Mesela Garanti sanırım 10Tl civarı masraf alıyor.

70 Tl Yollayan +10 Tl civarı masraf ödeyecek.

Ödemeler geri iade ediliken yapılan komisyon masrafı ne olacak?
    Geri iade ederken bu banka masrafını Sizmi ödeyeceksiniz Gelmek isteyendenmi kesilecek.

.:rolleyes: Merak ettim sadece.:eek:

12. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    1- Koyu renk ile belirttiğim yerlerde sadece "iade" diye yazılır, ikiniz de yanlış yazmışsınız :rolleyes: İade zaten geri vermedir!!!

2- Ödemeleri internet üzerinden yaparsanız, bir TL gibi bir masrafı olur yalnızca.

3- İnternet hesabı olmayan, fazla internet hesabı olandan faydalanabilir ;):p Bunu, sanırım fidan kampanyasında uygulamıştık :)

13. balikci

balikci

Garanti bankası internet şubesi 0,80TL aynı bankadaki hesaba,

Garanti bankası internet şubesi başka bankaya, 2TL

Garanti bankası cep şubesinden hem aynı hem de diğer bankaların hesabına eft/havale ücretsiz.

En iyisi garanti bankası hesabı olan birinden rica edilip, cep şubesinden havale/eft yapmaktır. Böylece ücret ödenmeyecektir.

Ödemenin yapıldığı hesapta garanti ise aynı yolla ücretler olası bir durum da iade edilebilir.

14. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Hiç bir katılımcıya artı bir maliyet getirmemek için 35 kişi tamamlanmaması durumunda organizasyon iptal edilecektir.

15. istavrit

istavrit Boğaç

Şöyle kadro şekillensin hele Önder ...35 kişi toplanmıyacak gibi duruyor...Ama bu bizim Sivriceye gitmemize engel mi ??? Değil tabii ki ;) Şimdi Sivriceye 4 kişi dizel bir araba ile gitse yol + feribot 150 TL den aşağı olmaz e bunun otel + kahvaltısı kişi başı 40-50 olsa 4 kişi 200 eder ki ,bu hep beraber neşeli eğlenceli bir otobüste adam başı 70 TL gitmekten daha iyi değil ...Kesin gelecekler adını yazdırsın bence aksi halde gerçekten gidecek arkadaşlar zor durumda kalıyor ...

16. 56562

56562 xxx xxxxx

Arkadaşlar, İstanbul - Sivrice yol mesafesi gidiş - dönüş yaklaşık 800 Km' dir. Ayrıca Eceabat - Çanakkale feribot ücreti otomobil için tek yön 23 TL' dır. Kendi imkanları ile gitmek isteyenlere sadece bilgi olarak verilmiştir.

17. istavrit

istavrit Boğaç

Evet abicim ,bu benim araba ile 180 TL yol masrafı demek ...Toplu Org. en güzeli ,inşallah 35 kişi toplanır :)

18. onder1905

onder1905 Önder

Favori Kamış:
    El Oltası
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Tamamiyle sana katılıyorum. Bende dediğin gibi listenin şekillenmesini bekliyorum.Bakalım kısmet;)

19. tropehus

tropehus SEDAT

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    lufer ve çupra
    valla super gozukuyo ama hafta sonu çalışanlar içinde bir çalışma olsa hep kıskanıyorum valla bu tür organizasyonları.en az hafta sonu tatil yapan kadar da hafta içi tatil yapan vardır diye düşündüm .

20. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

VAy vayyy habere bak 3 süperr. Listeye bir + daha lütfen. Bende geliyorum :)

Son düzenleme: 7 Ocak 2010
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.