aramıza hoşgeldiniz ne yenirdi şimdi o büyük olanlar tabiki ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun görüşmek üzere
arkadaşlar hoşbulduk...ben normalde olta balıkçılığından hoşlanan bir insanım çanakkaleye de misafir olarak bir haftalığına gitmiştim tabikii giderken yanımda olta takımlarımı da götürmüştüm sağolsun babamın arkadaşları ikinci gün seni balığa götürcez diye tutturdular bende tamam gidelim dedim atladık gölün birine gittik daha doğrusu gölden çıkan bir dere diyeyim ben oltatakımlarımı almıştım ama bana gerek yok dediler inanırmısınız yukarıdaki resimlerde gördüğünüz bütün balıkları ellerle yakaladık kıyılardan mağaraların içlerinden ve orada gördüğünüz aynalı tam 3.5 kg geldi ve onun gibi belki iki üç tanede de elimizden kaçırdık isterseniz sizlere balıkları tuttuğumuz yerlerin resimlerinide buraya ayrıca koyabilirim müsait bir zamanda inanılmaz bir avdı ...
işte balıkların tutulduğu yerin resimleri işte arkadaşlar burası balıkları tuttuğumuz yerler ama ne yazıkki yerin ismini bilmiyorum...