Tebrikler güzel av olmuş elinize sağlık,Ama şu parmağınız kadar olan karagözleri ve isparileri suya bıraksaydınız daha iyi olurdu kannatindeyim.
Arkadaşımız belki henüz bu konular hakkında bilgi sahibi değildir Sevgili Bora, o nedenle zamanla o da farkına varacaktır diyelim. Güzel bir av yapmış, bizlerle birlikte olarak, daha iyi ve tebliğ açısından da daha doğru olan avlar yapacağına inanıyorum.
Mutlaka öyle olacağından eminim benimki nacizhane bir uyarıydı sadece.Arkadaşımızı rencide etmek baabında kesinlikle söylemedim
Tebrikler Ozan kardeşim.fırsat buldukça siteyide gez daha fazla tecrübe ve bilgi sahibi olucanı ve bu sayede çok daha güzel ve bereketli avlar yapıcanı tahmin ediyorum. Paylaşımlarının devamını dilerim umarım kalıcı olursun.sevgilerimle. Allaha emanet ol.
herkese güzel dilekleri için teşekkürler, ayrıca herkes o güzel düşüncelerini yazmakta serbest hatta bence iyide oluyorki bilmediklerimizi ögreniyoruz birbirimiz sayesinde o yüzden yorum yazmaktan hiç çekinmeyelim rencide olmak gibi bir konu aklımın ucundan bile geçmez, hele böyle düzeyli bir forumda (P.S: Forumda bol bol bakınıyorum zaten yeni tekniklere, methodlara