çanıllı barajı hakkında...

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında SerKaN_25 tarafından paylaşıldı.

1. SerKaN_25

SerKaN_25 SerKaN

Favori Kamış:
    daiwa 1.65
    Favori Makine:
    discowery
    En İyi Avı:
    57cm turna.. 38 cm kadife.
    selamlar saygı değer abilerim kardeşlerim ,
    dün gece sahurdan sonra üç kişi çanıllıya gittik saat 05.00 gibi vardık şamandıralı oltalara istavrit ve gümüş balığı kullandık at çekte mepss , sasi , gümüş kaşık , rapala elimize ne geçtiyse yooookkkk yyooookk balık yok öğlen 12.00 a kadar 4 yer değiştirdik barajı adeta parselledik ama maalesef balığı bir türlü bulamadık ama bir iki kişide kadife gördük onun dışında turna falan yok çok verimsiz olmuş çanıllı biz çanıllıda sezonu kapattık gitmek isteyen arkadaşlar yinede şanslarını denesinler ama bilgi açısından paylaşmak istedim ...herkese rastgelsin...

2. BarbarosTUGRUL

BarbarosTUGRUL Barbaros TUĞRUL

Favori Kamış:
    Remixon Prestige
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    Turna 62 Cm. 2,1kg
    bu nasıp kısmet ısıdır gunler once oradan trofe cıkaran tanıdıklarım var olmayınca olmuyor ınan yakın zamanda burada turna bereketı dıye fotograflara bakar ıc cekersın

3. cipura

cipura

Favori Kamış:
    Gerekli donanim mevcut...
    En İyi Avı:
    Kaya baligi 12 kilo...
    Ankara etrafında balık tutmak yerine balığın soyunu kurutmaya çalışan bilinçsiz köylüler olduğu sürece bu durum dahada kötüleşerek devam edecek. Ankara insanı çok bilinçsiz ve cahil. Balık soykırımını geçtim zaten heryeri sapsarı bozkır, ellerinde az sayıda mevcut olan bu güzel yerlerinde çer çöple içine ediyorlar. Sonraki gidişimizde b.kun üzerinde kamp yapmak zorunda kalıyoruz.

4. SerKaN_25

SerKaN_25 SerKaN

Favori Kamış:
    daiwa 1.65
    Favori Makine:
    discowery
    En İyi Avı:
    57cm turna.. 38 cm kadife.
    doğrudur ama işte çok gittim ben çanıllıya ama sonraki denemeler hep başarısız oldu ...rastgelsin

5. BarbarosTUGRUL

BarbarosTUGRUL Barbaros TUĞRUL

Favori Kamış:
    Remixon Prestige
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    Turna 62 Cm. 2,1kg
    Ankara ve ınsanın karsı soylemınız ankarada yasayan ama ankaralı olmayan ben ve ankarada yasayanlar adına hıcde hos olmamıs, ınsan boyle bır yaskasım seklını ancan nasıl bır ınsan yapabılır sorusunu sormaktan alamıyor kendını. acaba sız nasıl bır kısılıksınız kı b..kun ustunde kamp yaptınız cok merak ettım acıkcası banghead