bundan sonra eve balık getirmemeye karar veriyorum ve sadece sportif amaçlı avlanacağımı ilan ediyorum aldığım balıklarımın boy kilo özelliklerini alarak avın sonunda suya tekrar iyade edeceğim. kişisel kararımdır. teşekkürler, http://www.pikniktube.com/video.asp?Video=637ce38a3eec0896e60b634432a1670b
Iste bir aslan daha... Mustafa kardesim balikciligina da kararina da helal olsun. Bize senin gibi liderler gerek. Balik salan resimlerini , videolarini , oltanla yarattigin harikalari seyretmeyi hasretle bekledigimi bilmeni isterim. Rastgele guzel dostum...
Mustafa, güzel bir karar, kutlarım. Belki hepimiz bir gün buna karar veririz... Fakat izlerken hakikaten gülümseyerek izledim... Özellikle de şu kısmına ; - Ölçüyü böyle verebiliyoruz - Başladı (Asıl şimdi çekmeye başladığını belirtiyor arkadaş) - (sil baştan) Ölçüyü böyle verebiliyoruz... Çok güzeldi, teşekkürler paylaşımın için.
avımız çok riskli bir bölgede ve sınırlı malzemelerle uzun bir yürüş yapıp ta dağdan indiğimiz için zor oldu ve fazlada malzeme almadık yanımıza o yüzden bu şekilde ölçüyü verebidim umarım yanlışım yoktur. 5 lt lik bir pet şişeyi 15 cm kadar geçiyordu yaklaşık balığımız dediğimiz gibi 45 50 cm civarındaydı gerçektende komik bir durumdu ölçü verme olayı ama en pratiği o an içinde oydu.
Örnek davranışız için teşekkürler. Suya bırakacağımız balıkların solungaçlarına dokunmamamız sağlıkları açısından önemlidir. Buna da dikkat etmeyi unutmayalım. Her avımızda en azından bir balığımızı suya iade etmeyi alışkanlık haline getirmemiz bile daha fazlasını yapmaya, tümünü bırakmaya giden yolda önemli bir adımdır diye düşünüyorum...
Mustafa davranışın çok güzel. Çoğu arkadaş seni örnek almalı bence şimdilerde yeni moda balık limit altı (FAKAT SALINACAK DURUMDA DEĞİLDİ YARALIYDI) ben bu açıklamaları kendi fikrimdir samimi bulmuyorum.aşağıdaki linkte olan balık YU ZU Rİ iki adet 3 lü kanca yuttu yinede mızrak gibi gitti SAYGILAR
harikasın mustafacım ya hellal sana kardeşim devamını da bekliyorum inşallah temmuzda aynı yerden ben de salacam bi tane trofe tabiki zaten ordan ya trofe çıkar ya da hiç çıkmaz di mi?
mustafa avın zor geçmiş olsada sonucunu çok güzel bitirmişsin bundan ötesine ne denilebilirki tebrikler güzel bir av devamını bekliyoruz
Verdiginiz link garip yerlere cikiyor.Bahsetmis oldugunuz konuyla lakasi yok.Lutfen linklerinize dikkat ediniz. Davranisiniz(balik salma) icin sizi gonulden kutluyorum..
Arkadaşım, sana yürekten tebrikler. Hem güzel avın için hemde balığı suya iade ettiğin için. Harikasın, tebrikler...
abicim verdiğim linkleri sürekli kontroldeyim ve herhangi bir sorun olduğunu sanmıyorum yine kontrol ettim no problemo