sazan tatlı su levreği vs avlamak için nasıl bir yemdir çiftliklerden temin edilebilir sanırım. bildiğim kadarıyla türlerin taşınması yasak .ama zaten avlakta alabalık varsa bunun bir sakıncası olurmu?
Ne olursa olsun yemlik balığı avlandığın yerde tutacaksın taşımak yasak Sazan mönü çeşidi gerçekten bol bir balık bulunduğu sulardaki ufak balıkları kullanabilirsin
2/2 tebliğde Yemlik balıklar listesine bakınız. Alabalık yavrusunun yemlik olarak kullanılması yasaktır.
arkadaşlar şu ürün işe yarar mı canlı yem yakalamak için .başka yöntem tavsiye edermisiniz.epeydir sazan avlıyorum artık işi trofe boyutuna taşımak istiyorum.tutabildiğim en büyük sazan 2 kg falandır .canlı yem ve gece avıyla daha büyüklerini hedefliyorum. içine yem olarak ne koymamı tavsiye edersiniz .hamur ve ciğer koymayı düşünüyorum. Ürün Özellikleri Her iki tarafta bulunan içe doğru konik yapıdaki giriş deliklerinde giren canlılar bu konik yapı nedeniyle asla sepetten çıkamayacaktır. 1-2 saat gibi yeterli bir süre bekleyip çekin. Sepet içerisinde hapsolmuş canlı yemlerinizi toplayıp balığa çıkabilirsiniz. Simetrik iki konik sepetin birleşiminden oluşur. Kolay geçme sistemi ile parçaları birleştirin. İçerisine bölgedeki küçük balıklarının ilgisini çekecek renkli ve koku veren yem parçacıkları, renkli ve fosforlu boncuklar atın. İp veya kalın bir misina ile dibe indirip bırakın.
Sevgili Fatih anladıgım kadarı ile bu canlı yem olayı sende takıntı olmuş , ben bu yaşıma kadar trofe peşinde olan bir sazancının canlı yem peşinde oldugunu görmedim.. Boili denen malzemeyi kullanıp büyük balıklar tutan bir sürü insan var..hatta büyük iğne bol solucan ile de aynı işi yapanlar var..ve buna paralel iğneye taktıgı 3 adet mısır tanesinede trofe gelebilir.. bence sen bu canlı yem olayından vazgeç.. kısmet neyse gelir o
boili imkan işi devamlı yemleme şart ben sadece hafta sonu gidebiliyorum.geçen yıl boili de denedim .hala elimde var hatta mükemmel yaptim diyebilirim.içinde vanilyalı ballı sütten küspe tozuna mısır hamuruna vs vs. suda kolayda dağılmıyor . tüm yaz yemledim neredeyse.hatta suyunu göl suyu kullandım hamuru yaparken.ben başarılı olamadım boilide .belki her gün yada gün aşırı yemleme yapabilse idim daha iyi sonuçlar alabilirdim. solucan demişsiniz .attığım solucanlar atar atamaz tatlı su levrekleri tarafından aynen mideye indiriliyorlar .o küçüçük levekler koca iğneleri nasıl ağzına sokabiliyor fizik kurallarına aykırı.idk taktığım solucanları görseniz yılan yavrusu kıvamında 6 yıldır uğaraşıyorum 2006 den beri siteye üyeyim .belki benim şansızlığımdır . cyr birazda değişiklik olsun istiyorum her yöntemi denemek lazım .ilginiz için teşekkür ederim.