baliklar cekirge ve les kurdu ile tutulmustur.son fotograf bu gunku avdan.dun de basimdan gecen bir olayi anlatiyim yine baliktaydim amac yemlik kucuk balik tutmakti ve suyun kenarin bir adet turna gordum oylece duruyordu ve tutugum ilk baligi turnanin onune attim yedi ve daha sonra ayni turnaya 2 defa daha kucuk balik attim afiyetle yedi,balik beslemekte tutmak kadar zevkliymis bunu ogrendim.toplam 3 adet balik verdim ve gitmeme yakin turnada ordan uzaklasti.50cm civari idi tutmak istesem hemen yakalardim ama bu yaptigimda guzel ve iyi bir ani oldu. herkeze Hollanda dan selamlar
Üstadım eline, emeğine sağlık. Döktürmüşsün her zaman ki gibi. Kendini balıksız, bizi resimsiz bırakmaman dileği ile... Gurbet eldeki neferimiz. Sağlıcakla kal...
Ellerine sağlık Onur abi güzel av olmuş ,tebrikler 6. resimdeki çapakın üzerinde abi yara mı onlar yoksa kan mı ?
tesekkurler iyi dileklerin icin tesekkur ederim,sizleri resimsiz birakmiyacagim selamlar,sevgiler tesekkurler yara onlar baligi sudan aldigimda vardi benden kaynaklanan bisey degil. tesekkurler selamlar tesekkurler tadi guzel olsada yiyemem galiba disi acaip sumukumsu salgi dolu eyvallah saolasin selamlar
usta senin o levrek dediğine biz köstereç diyoruz levrek daha farklı ben her gidişimde hiç tutamazsam 20 tane kadar o levrek dediklerinden tutuyorum ama çok lezzetli bi balık av çok güzel olmuş nice güzel avlara tebrikler...