Merhabalar dostlar Samsunun ayvacık ilçesinde çalışıyorum.Yol boyu yeşilırmak uzanır bu yolda. Yemyeşil ağaçlarla çevrili bu gözden uzak doğa harikası şirin ilçenin misafir balıkçıları dingin su kenarında heyecanlı dakikalar yaşmaktadır. Şu an okullar tatil olmasın rağmen ara ara giderim ayvacığa. Yine bu günlerden birinde kısa bir süre için durakladım su kenarında. Yaklaşık iki saat kaldım.Her zaman kullandığım üç iğneli oltama ekmek takıp çekerken kurşunu bırakmak zorunda kaldım. Yanımdada sadece çapari(yeşil renkli)vardı.7 tatlı su levreği(japon),1 tatlı su kefali yakaladım. Selamlar.
güzel ve zevkli geçtiğini sandığım avını paylaştığın için teşekkürler sevgili dostum. nice güzel avlara...!!!
Av güzel tebrik ederiz. Ama en önemli kısmı balıkları çapariyle yakalamış olmanız Valla şu çapariyi icat edenden Allah razı olsun ne diyim
Teşekkürler didaci,hauki,solakali79,ertan_06,BATILI_22,CoNTRoL LeR Evet zevkli bir avdı. Aslında ikili , üçlü iğnelere ekmek takarak yakalanıyor.En çok da solucana vuruyor. Çapariyi ilk kez denedim baraj gölünde.İnsanı en çok heyecanlandıran da birden fazla balığın aynı anda gelmesi.yemli atmaktan daha çok zevk aldım. at çek yaparken balığın vuruşlarını hissedebiliyorum. tek sıkıntı biraz fazla çalı çırpıya takılması.
Tebrikler Arkadasim . levreklerin cok güzel görünüyorlar.Tatli su Levreginin Lezeti cok güzldir.Afiyet olsun.
merhaba Evet haklısınız.Parçaların hepsi değişmezse bütünün yapısını bozuyor. Hoşgörü ve yardımlaşma gibi güzel duygular yerleşiyor yavaş yavaş çarşambada.Ama anlattığınız şeyler çok hoş , espirili aziz nesin hikayeleri gibi. Bırakın onlar değişmesin.Bu durumlarından çok mutlu gibiler.
Güzel av tebrikler, ellerinize sağlık, sizin avınız çapari değil üçlü takım ile avlanmışınız, içsularda zaten çapari yasaktır.