Çapari !!!

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında apo_1905 tarafından paylaşıldı.

1. apo_1905

apo_1905 apo

Ustalar formu biraz karıştırdım ama istediğim şeyi tam anlamıyla bulamadım ben istavrit için çapari yapmayı düşünüyorum ama bazıları 100 lük hazır köstekler var onalrdan al derken bazısı kendim yapıyorum daha iyi oluyor diyor sizce hangisi 100 olan köstekler kalitelimidir iyi iş görürmü yoksa öğren çaparini kendin yap daha iyi olurmu diyorsunuz eğer öğren kendin yap diyorsanız nasıl yapılır öğretirmisiniz veya formda olan bir linki verin oradan bakim nasıl yapılıyor...

2. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Düğüm atma konusunda becerikli ve tecrübeliyen al kendin yap. Pişman olmazsın.

Ama uğraşmak istemiyorsan piyasada satılan çaparilerin en ucuzlarını değil de azıcık iyilerini alırsan, yani 50 kuruşluk yerine 1 liralıklarından alırsan çok daha yüksek performans alırsın.

Ayrıca her saat renk değiştirmek icap edebiliyor. Her renk için 100 erli paketlerden alıp bağlamak da sıkıntılı bir iştir.

Bu arada 100 lü paketlerden alacaksan da, en ucuzlarından değil de mümkün olduğunca kalitelilerinden almaya bak...

3. apo_1905

apo_1905 apo

abi açıkcası bende kendim alıp yapmak istiyorum ama nasıl yapılır tmm olarak bilmiyorum forumda da tmm anlamıyla bişey göremedim illaki vardır ama gözümden kaçmıştır nasıl takım kullanmalıyım kaç numara iğe ne kalınlıkta misina ve bunları bir araya nasıl getiririm bunları öğrenmek istiyorum bu konuda yardım almam gerekiyor benim biraz..

4. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Kanaatimce nu konularda netten yardım alamazsınız. Yüzme bilmeyene sanal ortamda yüzmeyi tarif etmeye benzer. Bilen birinden birebir yardım-ders almanız gerekiyor.

5. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
  6. mxt

mxt MESUT

Favori Kamış:
    Şeker kamışı
    Anca bu kadar anlatılır...:cool:

7. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Konuyu aşağıya doğru takip ederken aklıma geliverdin. "bizim Alp'in bu konuda güzel bir paylaşımı vardı, O'nun linkini vereyim" dedim kendime. Anaa, bir de ne göreyim, kendin vermişsin bile.

Eyisen değil mi gurban? Sesin soluğun çıkmaz oldu uzun süredir?;)

8. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    iyiyiz abi Allaha şükür 1 kac mahkeme isleri var onlarla ugrasiyorum ... Sen nasilsin

9. apo_1905

apo_1905 apo

ustalar verdiğiniz bilgiler için hepinize ayrı ayrı t.ederim ama herhalde bunu görerek öğrenmek gerekiyor netten pek anlaşılıcak birşey değil gibi görünüyor..

10. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    İyiyim şükürler olsun.

Sen'de de macera bitmez mi arkadaş. Mahkeme nedir, hem de birkaç tane? İnşallah kötü bir durum yoktur?:confused: :eek:

11. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Allaha kaldi işimiz ...