AV SÜRESİ:36 SAAT YEM:CARPANGELS BOİLİ bu yıl ekibimize yeni katılan arkadaşlarla, daha da istekli ve şanslı bir balıkçılık yaparız ümidindeyim. çok sayıda aldığımız vuruştan 7 si kayda değer vuruşlardı.bunlardan 10kg ve 4 kg tahmin ettiğim iki balığı,genç arkadaşlarımızın şanssızlığı yüzünden göremedik.ama sonra kendilerini affettirdiler.herkes balık çekti ve 36 saat bize yeterli geldi. umarım herkes,bu yılı gönlündeki gibi geçirir.sezon herkese hayırlı olsun. [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Abi avlarınız daim olsun. Ne güzel işler başarmışınız. Kaç kez baktım o fotoğraflara bilmiyorum.. Bende artık yakala bırak Yaniiii sportif olarak yapıyorum bu işi... İnşallah birgün birlikte bir av yapmak ümidiyle... Rastgele..
Yine kendine yakışanı yapmışsın, hayran olmamak elde değil, yürekten kutlarım azizim. Ekibe selam, tadında ve güzel gönlünüzce avlarınız daim olsun.
Tebrikler ...Edirne'ye selam ...Mutlu diye bir arkadaşım var umarım onunla memleketimde şöyle doya doya bir tatlı su avı yaparım
sağolasın kardeşim. teşekkürler gökhan. teşekkürler üstad temennin için teşekkür ederim yasir kardeşim.böyle bir avcılığa karar verip geçen herkese desteğimiz sonsuz olur.geçmeyip sirküler çerçevesinde avlananlarada lafım olmaz. problem ağcılar. sağol dostum sağol muavfak abi. umarım sanada denk gelir. sağol.
Sevgili Bilent Ekibi şahsında tebrik ederken,sezonun sizlere çok daha irilerini vermesini diliyorum. Yakala ve bırağı tatbik etmeniz ise ayrı bir takdiri elbette hak etmekte. Bende bu sezon tatlısu avlarına daha bir ağırlık vermek niyetindeyim. Sıra sazanlarada gelecek elbet. Sevgimle kalasın