elıne saglık carsı aranıza acemı kabull edersınız abıler tanısmak ve beraber avlanmak isterim sızlerle.
Yahu hani tam olarak kıskancımdam catladım demesemde, yandaki arkadaşın tuttugu eşkinalara için için gıcık oldum Oysaki önceki gidişimizdeki tuttugum eşkinalardan sonrai oldukça havalı bi girizgah yapmıştım sahile
siz sağ olun dede inşallah bir dahaki sefere hep beraber tüm ekip olarak çekeriz eşkinaları hasan kardeş ne demek her zaman bekleriz ee abi ne demeişler papaz her zaman pilav yemezmi kıskanma ne olur çalış seninde olur nasip abi eşkinayı çarşının başına saran benim ama görüyorsun en az yakalayanda ben sayılırım necmi abi ve onuru saymazsak abi en kısa sürede bu nu tekrar deneyelim
kısmet olursa carsı team enyakın organızasyonuda olmak ısterım ıskeleye gelemıcem cok usgumun arkadasımın duyunuwar nakadar sanssız oldum bı daha ortaya cıktı zaten ıslerde acılıyo derı sektoru kıs yat yas yardır kederebaq ya
çarşının avı, sonradan çıkar livarı... inşallah küçük bir organizasyon yaparıs.Bu arada eşkina ile ilgili küçük bir tavsiyede bununacam. Yem, olarak küçücük yengeçler bulabilirseniz çok daha irileri uğrayacaktır.Ve yengeci gördümü dayanamıyor...Tekeden daha etkili bir yem olarak sunuyorum sizlere...
Ey benim dostlarım benden sonra şov devam etmiş yaa maşallah maşallah balıkları boşverin baya zaman olmuştu görüşmeyeli balık herzaman bahane daha sık görüşmeli
abicim sana ne zaman balık var dense u dönüşü yapıyodun bi dahakine kaçışın yok o zaman teşekkür ederiz inşallah teşekkür ederiz
Hepinizi kutlarım, güzel bir ortam ve güzel avlarınız için Yalnız aldığım duyumlara göre, green peace çarşıya karşı eylem düzenliyormuş