Cumartesı gecesi Necmi abinın msj atmasıyla hazırlıklar basladı sabah olunca yola koyulduk necmi abı once orhanı sonrada benı aldıktan sonra hem kesıf hemde suya olta atma zevkını almak bırde yanımızdakı afacanların nesesıne nese katmaktı.avlak yerıne vardık hazırlıklarımız tamamdı oltalarımız suya attık necmı abı kaç vuruş alır gıbı oldu ama balık yoktu.asıl amac balık tutmaktan zıyade kesıfdı..gunumuz guzel gectı fırsat buldukca resımlerı eklıyecegım... Şamlar köyü her ne kadar guncektikce değişsede bundan 15-16 yıl once gördugum bu manzara sadece yer değiştırmıs köy içindeki okulun bacasında görürüdük leyleri bu sefer elektrik direğine yapmış yuvasını su baya çekılmıs
Paylaşım için teşekkürler..Sazlıbosna'da bu sene pek umut yok gibi..Gördüğünüz manzara Sazlıbosna köyünün içinde de çok var hatta 4-5 tane sıralı direğin hepsinin tepesinde görmüştüm
tabiki avlaklarda keşif çok önemli daha sonra insanın işine yarıyor tabiki 1 gittiğimiz yeri uzun zaman gitmeyince mazallah haber vermeden kurutuluyor ne hikmetse
mermer ocaklarına (şamlardan sonra 8km mesafede) gitmedinizmi barajın durumu çok kötü bu yaz tamamıyla kuruyabilir
abı mermer ocaklarına yakındık lakın yanımızda afacanlar vardı o uzden gıdemedık aytekın abı asıl merak ettıgım yer eskı bent ın ne alemde bır kaç kısıye sordum tamamen kurumus bır kaç kısıyede sordum su var ama balık yok bır gun mutlaka gıtmek ıstıyorum cunku eger kı ağ ıle kurutmadılarsa ve hala su varsa orada çok ıyı turna avı verecegıne ınanıyorum...sazalı bosna barajından da evvel bu bent vardı ama son durumunu bılmıyorum(