Boğazda talan edilmemiş meramı kaldı bir tane varmı acaba? bana da gideceğniz yeri atın kadro ile bizde geliriz karadan olmazsa
yok ali abı.ben tam göremıyorum telefondan onun icın sordum,yanlıs anlasıldıysam mahzur görün..bu arada allah kısmet eder,bır aksılık cıkmazsa bende ordayım..orda olursan tanısır,konusuruz..
Hazır lüfer zamanı yeni başlamışken bu balık ile ilgili tüm ayrıntıları öğrenmek ve siz ustalarla tanışmak için bende gelmek istiyorum.
yagmurda basladı..bır 2 gün böyle gider,hava sogur suda sogursa bereketli bır av olur allah nasip ederse..rastgele herkese
evet arkadaşlar bende gelmek istiyorum sorun çıkmazsa tabiki fakat evdekiler balık işine biraz şu an sıcak bakmıyorlar napıcaz bakalım
merhaba aliço bir kaçtane var onlarıda ileri tarihlere saklıyorum tabi tamamen bilinmiyo değil fazla keşifedilmemş bir yer
arkadaslar önceliklle carsi ekibinden alper olarak yillardir bahsettigimiz meraya giderim ki hatta carsi gurubundaki arkadaslarada yeri ben göstermis bulun maktayim . mera hakkinda size biraz bilgi vereyim cok kalabalik olursaniz olta atamassiniz bu 1 yillardir o meranin mudaviniyimdir bu 2 gidecek arkadaslar erkenden gitmelerini tafsiye ederim yer darurumu icin birde muhakkak yaninizda yem göturunlutfen vede lutfen merayi temiz birakalim ayriyetten o kadar umuda da kapilmayin balik cok nazli belki 20 kisiin icinde yabir kisi ya iki kisi balik alabiliyor kulaginaza gelen herseyede inanmayin yok sukadar yok bukadar tutuldu diye gecen cuma yunus 10 kisinin icinden sadece yunusa nasip oldu balik sabaha kadar yunusla balik icin kaldik ertesi unda cumartesi ben birtane alabildim ki carsiyla birlikta sabahladigimiz halde simdiden katilan herkese orda iyi vkitlar gecirmek dlegiyle umarim orda hepbereber egleniriz son bir not necmi agbi 125 giram kursun demis ama yillardir oraya giden biri olarak 125 gr min uzerindede kursunlar getirin
is cıkısı ee dostum.ben dunde yazdım necmi abiyle konustukda ıs cıkısı gelmektır nıyetım..halıyle merada daha acıklanmamakta ısten cık,oraya gel kacı bulur bilmiyorum..eger yer olmayacaksa,sıkıntı cekeceksek bılmekte fayda var..
Yapmazmı? Serdar iyi bilir bu konuyu....... Ama şoyle bir durum var oraya mazmuz atmak için yemleri sarıyerden atmak lazımki tam önünüze düşsün....
......ama bak şöyle de yapılabilir Usta ...bu kadın çoraplarına kokmuş sardalye koyuyorlar ya ...hani diyorum içine Tarkanımın kumdan kurşunlarını da koyup öyle uzağamı atsak acaba
Hadi len..... bu konu altında yazan arkadaşların hepsi oranın müdavimi-kurdu. Topa koyarlar seni valla kimsed alamaz ellerinden. Lüferlere seni yem yaparlar demedi deme boğaçım demedi deme.