Necmi Abi başta olmak üzere ordaki arkadaşların hepsine canım kurban ...Nasip olursa sırf güzel muhabbetleri için org.a gitmek isterim ...Bizimkisi eski deyimiyle latife ...Bak daha Tarkanım fırça çekicek bana benim kumdan kurşunlarla dalga mı geçiyon diye
ali abi,peki nasıl yapıcaz tam teknıgını sen bılırsın ve bılen abılerimız vardır..bide geleceksin dimi meraya..
yağmur yakaladı tam takımı açtım eve geldim arkadaşlar meramız avrupa yakasındadır en azından bunu söyliyim gelecek arkadaşlarımızın her birine cuma günü özel mesaj atacağım
necmi abi varmıydı balık alan bari şemşipaşada..olmustur illaki alan..yapan yerler olmus haberleri geldi.ben merayı az cok tahmin ettim necmi abi,ama söylemeyelim sıhiri kacmasın dimi
bizden de iyidir onur nolsun uraşıyoruz baksana necmi ufak ufak ortalığı krıştırıyo bu hafta bi org var benim işim var
çarşı şenleniyor yok şemsi paşada değildim yeni alağım karşıda gümüşse gümüş var istavrit efenime söliim lüfer zaten bol
benim bu hafta gelmem çok zor arkadaşlar adapazarına iftara gigicem kısmet olursa bundan sonraki haftalar gelirim neden olmasın