Doğrudur Pazar günü tuttuğu bütün testereleri eve gider gitmez dayanamamış yemiş... Kiiim biizmi gelemeyiz Biz hanımlardan korkmayız ki Bizim İzin alma sebebimiz centilboy-luğumuzdan kaynaklanıyor Çaktırmıyorsun ama sende balığı seviyorsuuunn
o zaman üçlünün ismi evrenin centıl boy ları olsun baribizde yedik yermi trakya çocuğusizin yolunuzda ilerliyoruz abi
planlanan meraya ulasımım zor olmazsa bnde gelecegim inşallah, gerekli bilgileri banada yollarsanız sevinirim.
evet koral abi haberlerini bekliyorum ve bende kesinlikle gelmek istiyorum.ÇARŞI gurubunu artık bende tanımak istiyorum...
Organizasyona ben de katılmak isterim arkadaşlar. Çok keyifli geçeceğe benziyor, bunu kaçırmak olmaz..
Yaşa Yok Yok biz Mahşerin üç balıkçısı kalalım Yersen kardeşim Bayramdan sonraki ilk buluşmanızda gelmezsem o zaman nedersen kabulüm
inşallah kardeşim beraber oluruz .. abicim şaka bir yana biz sizin yanınıza gelemedik... sen çok geldin o yönden mahçubuz..inşallah en kısa zamanda görüşürüz..
benim gibi foruma en yeni üyeleride kabul edermisiniz aranıza. Maksat Balık tutmak değil siz üstadlarımı izleyip tecrübe kazanmak.
Kötü haber cuma gecesi ve c.tesi çok yağışlı olacakmış. Gerçi benim en sevdiğim şeydir.. tulumları çekip, sandalyeme kurulmak.. ama rüzgar ve akıntı ile birleşince balıkta olmaz muhabbette.. inşallah meteoroloji yanılır.. bu arada Trakya civarındaki tüm dostlarımıza geçmiş olsun başları sağolsun..
ben balıga,balık bana tutkun ben cumaya kadar hava kötü diye okumustum,bi necmi abıyle ırtıbata gecmek lazim
arkadaşlar meterolojiden alınan haberlere göre hafta sonuna kadar yağış gözüküyor herhalde bir hafta daha erteliyeceğiz
evet yine benim dedeğim gibi bensiz olmaz haftaya hep beraber oluruz dimi necmi haftaya tam takım buluşuruz
evet agabey senin dediğin gibi oldu riske girmemek lazım ben bu gün iki telliyi gördüm durum kötü idi hiç bir arkadaşımızı riske atmak istemeyiz agabey eğleneceğiz sohbet edeceğiz derken üzülmiyelim, bir hafta çabuk geçer.. milletimizin Başı Sağ Olsun dip not bir acil takım kurmak artık bize farz oldu....
Çarşı Zabaha karşı Malum lüfer merhaba demişken malum yerde bu hafta sonu ikinci merhaba orgunu yapacağız katılmak isteyen diğer arkadaşlarımızlada tanışmış bir sohbet etmiş oluruz deriz, hem Dedemizde kendini toparlamış olur.Eh lüfere tamtakım diyeceğiz artık..Tüm arkadaşlar davetlidir.....katılmak isteyen arkadaşlar burdayım desin özelden nerede buluşacağımız konusunda bilgi verceğiz.. Çarşı kardeşliği 19 eylül cumartesi erken gelecek arkadaşlar yem için çapari açabilirler istavritte bu aralar iyi yanlızca Boğaç kardeşimizi yakalamasınlar Çarşı 12 eylüllerede karşı 125gr kurşun mantarlı takım İstavrit içinde değişik renklerde ince ve kalın takımlar kullanabilirsiniz çapari saygılarımızla İhtiyar heyeti