hadi bakalım koral abi bol balıklar bol muhabbetler 19.09.2009 inş bende ordayım.çarşı ve diğer abilerim ve arkadaşlarımla balık tutmak ve en önemlisi tanışmak için geliyorum....
selamlar necmi abi katılmayı düşünüyorduk ama, 19 eylül cumartesi AREFE 20 eylül pazar bayramın 1 günü. gözdenmi kaçtı abi acaba sabalanacağını düşünürsek eğer, bayramdan dolayı gelmek isteyen bir çok arkadaş katılamıyacaktır. bir hafta dahamı ötelesen acaba !
Ercan Abi bize her gün bayram mantığımı güdülüyor yoksa Herkes bayramlıklarını alır yanına.Sabah takım elbiseli balıkçılar...İlgi çekici olur.
Valla ben 19 Eylül olduğunun farkında değildim, bu C.tesi sanıyordum ve bu C.tesiye işim çıkmıştı. Arife günü, bayram hiç farketmez benim için, 19 Eylül olmasına çok sevindim. Ercan gelmese de olur, 19 Eylül olsun.
yok ertelemiyeceğiz bizler bayram günüde çıkıyoruz aga lüferlerle bayramlaşırız arkadaşlar zaten gece pek gece kalmayız...
benim içinde farketmez, gelmeyiz hem zaten karar verdik biz bu cumartesi gidiyoruz neyse en azından kitap taşımaktan kurtuldum
işleri toparladım maulum bayram haftası geceleri girebiliyordum bu hafta sonu balığımız alacağız allahın izni ile