kısa bir açıklama yapma isteği duydum arkadaşlar malum emirgan çınaraltını biliyoruz atlı köşkün hemen yanı aslında ilk avlağımız farklı idi,orada balığın zayıf olması nedeni ile avlağımızı balığın olduğu tarafa doğru kaydırdık öenmli olan hep beraber olmak tabiki ama balıklada bu günü ve geceyi süslemek katılacak olan tüm arkadaşlarımıza şimdiden eğlenceli saatler diliyorum biz biraz erken saatlerde orada olmaya gayret edeceğiz.. çinekop çaparileriniz ve rapalalarınızıda yanınıza alınız ağırlık kullanacağız..havanın ve denizin bizlerin yanında olması ileee ibrahim pankartımızı getirmeyi unutma
Abi bayram sabahına denk geliyor millet gezmeye giderken ben otobüsle eve dönücem . Leş gibi bi balık kokusu lüfer alamamanın verdiği bi burukluk :
Püfff şu organizasyona katılmak çok istiyordum ama kısmet olmadı. Bayram arefesi malum işler yoğun size iyi eğlenceler diliyorum. Bizim içinde eğlenin
Arkadaşlar, Havanın kapalı olması ve balık olmaması nedeni ile çarşı organizasyonu bayramdan sonraki bir tarihe ertelenmiştir, bilginize.
Tamda yola cıkmak üzereydim. Bilgisayarı kapatmadan önce son mesajlara bakıyordum. Şansa bak ya nerde bu balıklar.
Balıklar nerede bilemeyeceğim ama az önce Necmi ağabeyle konuştuk, erteleme ile ilgili not düş konuya, balık yok, hava da iyi değil dedi. Ben de hemen aktardım.