balli
Well-Known Member
- Yaş
- 61
- Şehir
- erzurum
- Favori Kamış
- D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
- Favori Makina
- Shimano Hyperloop 4000 RB
- En iyi avı
- 11,7 Kg. Aynalı sazan
- İsim
- m.nuri akkaya
evet sebebide konudaki yazıları okuyunca anlasılıyordur sanırım.neyse tavsiyeler dogrultusunda aldım ekipmanımı gittim çilingoza ama ne yazıkki söylenenler tutmadı cünkü benden baska herkez farklı ip igne vs kullanıyordu.neyse sonucta güzel bi hafta sonu yasadım ve uzun süre sonra kafa dinledim.olumlu yardımı olan herkese tesekkürller
Yazılanları birkaç kez okudum da, kızılacak/sinirlenecek bir durum ben göremedim. İyi ki de göremedim zira, senin adına üzülürdüm inan.
Hemen hepsi dostane tavsiye ve iyi niyetli yaklaşımlar. Özellikle saygıdeğer hocamızın babacan yaklaşımını taktir ettiğimi bilmeni isterim. Dolayısıyla yanlış anlaşılma durumu kanaati hasıl oldu bende. İstersen yeni bir durum değerlendirmesi yap, ne dersin?
Çilingoz'da ne tip iğne, misina, takım kullanılıyor, gözlemlerini paylaşır mısın? Sonrasında oraya gidecekler için de faydalı olur.