Çatalcanın hali içler acısı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında afacan tarafından paylaşıldı.

1. afacan

afacan engin aksakal

En İyi Avı:
    Yeni geldim daha Siftah yok
    Bu hafta sonu Gerek gezme gerekse keşif amaçlı ÇATALCAYA dogru gezmeye gittim.Ama gördümki abartısız binlerce metre ag gölün hertarafını kaplamış.Turna için at çek yapmaya çalışanların kaşıkları aglara takıldı.Hatta agcılardanda FIRÇA yediler.Yani kısacası durum berbat ve içler acısı. İşin ilginç tarafı ise yanlarından JANDARMANIN geçip selam vermesi idi.Yani dostlar durum bundan ibaret Çatalcaya gidecek arkadaşların dikkatine sunmak istedim. :(

2. carp

carp Mehmet

Çatalca'da hangi göl / baraja gittiniz?

3. ErginAVCI

ErginAVCI

Favori Kamış:
    Olta
    evet engin bey bu tür durumla karşılaştığınızda duyarlı bir amatör balıkçı ruhuyla hareket edip jandarmayı ararsanız seviniriz.

4. afacan

afacan engin aksakal

En İyi Avı:
    Yeni geldim daha Siftah yok
    Jandarma agcıların yanlarından geçti ve adamlara selam verdi diyorum.Çatalcada bu kafayla bu sene çok KIYIM olur.Bunuda JANDARMANIN gözü önünde yaparlar.:mad: :mad: :mad:

5. osmantasci81

osmantasci81 Osman Taşcı

Favori Kamış:
    Klasik iki parça dolgu kamış
    Favori Makine:
    abu garcia stm 6000
    En İyi Avı:
    Çapak, Sazan,Turna, Yılan
    Engin abi benim başıma daha kötüsü geldi...Jandarma gelip beni avlaktan kovdu...Sebep dedim turnanın üreme dönemi dedi...Sirkülerden bahsettim...Fırçayı bastı...Yürü karakola dedi... Takımlarına el koyarım dedi....700 lira cezası var ona göre dedi...Haliyle ses çıkaramadım...Çok moralim bozuldu...

6. erdem271

erdem271 Erdem

Beylikdüzü Polis bölgesi oldu da böyle keyfi hareketlerden kurtulduk , tezkereye gün sayan çocuklara sınırsız yetki verirsen böyle olur tabi . Polis ve zabıta baksa gelip cezayı keser hiç sorgulamadan...